2777
2789
عنوان

جای من بودین طلاق میگرفتین

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 65 پست
بله همسرم اصلأ نمیتونه عصبانیتش رو کنترل کنه ببین یجوری برای کوچک ترین چیزا داد میزنه ک انگار یه فاج ...

اگه کمک خواستی بازم من هستم عزیزم 

میتونم بهت روانکاو خوب معرفی کنم و کانال همسرداری 

البته اگه خواستی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
اگه کمک خواستی بازم من هستم عزیزم میتونم بهت روانکاو خوب معرفی کنم و کانال همسرداری البته اگه خواستی

مرسی عزیزم خیلی پیامتون کامل و بجا بود ، بله اگر ممکنه روانکاو خوب بهم معرفی کنید ❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم پیر میشی با همچین ادمی نگفتی چندسالته؟

خیلی مغرور و بی احساس ادما ب محبت و توجه نیاز دارن بنظرم هم برید مشاور سعی کن باهاش حرف بزنی خواسته هات بگو بببین تلاشی واس تغییر میکن

😭😭 درسته ، اخه یجوری زنگ میزنه عادی و راحت حرف میزنه و از برنامه هامون میگه آدم شک میکنه چند روز پ ...

چرا آنقدر عادی با این موضوع برخورد می کنی؟

اصلا نباید جواب تلفنشو می دادی

شما مهمونی خونه پدرت که نرفتی

قهر رفتی

دیگه همه هم خبر شدن پای خانواده ها هم وسط اومده

یا نباید از  خونه بری یا همون بار اول چنان برخورد تند و محکمی بکنی که طرف ماستشو کیسه کنه، اینجوری فقط قبح قهر و پدر و خانواده شما شکسته

فردا هم زنگ میزنه میگه تلویزیون خریدم آژانس بگیر بیا

شما هم کم کم یادت رفته شل میشی ، بچه تو میزنی زیر  بغلت پا میشی میری

روز از نو روزی از نو 

و خدا برای من کافیست.....

زندگی بدون پول یا از صفر با یه بچه خیلی سخته .اگه وضعش خوبه یکم صبور باش کلاس برو خودتو مشغول کن ،با بچه شهر بازی و پارک و اینور اونور برو و وقتت رو اگه میشه با دوستات بگذرون که کمتر پاپیچ شوهرت بشی و دعواتون نشه .اگه پدر و برادرت میتونن یه سری کارهای کوچیک رو بده اونا .ولی سربار نشو سخته برات .بازم هر چی میدونی گلم .

عزیزم پیر میشی با همچین ادمی نگفتی چندسالته؟خیلی مغرور و بی احساس ادما ب محبت و توجه نیاز دارن بنظرم ...

خواسته هامو ک صدبار گفتم ، الانم قراره بریم مشاوره بله خیلی در مقابل تغییر مقاومت نشون میده ، پیر ک شدم بیست و هشت سالمه ولی پیر شدم 

محبت کلامی داره ها وقتی اوضاع آرومه خیلی قربون صدقه می‌ره اما اگر من ناراحت بشم اصلا بلد نیست از دلم در بیاره و این بی تفاوتیش باعث شده ازش کینه به دلم بگیرم و روی کیفیت رابطمون تاثیر گذاشته

چرا آنقدر عادی با این موضوع برخورد می کنی؟اصلا نباید جواب تلفنشو می دادیشما مهمونی خونه پدرت که نرفت ...

نه چندبار گفته بریم خونه گفتم تا مشاوره نریم اصلأ ، خانوادمم چون شرط مشاوره رفتن گذاشتن اگر بدون مشاوره برم ناراحت میشن منم نمیرم ، نمیدونم واقعا چرا بقول شما عادی برخورد میکنم و باهاش حرف میزنم البته حرفامونم اینجوره ک اون زنگ میزنه حرف میزنه بعد اگر راجع به موضوعی بجز بچه باشه من میگم اینا به من ربطی نداره و قطع میکنم، اون خودش خیلی عادی رفتار میکنه زنگ میزنه مثل همیشه قربون صدقه می‌ره و میخواد از مسائل مالی و اتفاقات روزش برام تعریف کنه 😑

زندگی بدون پول یا از صفر با یه بچه خیلی سخته .اگه وضعش خوبه یکم صبور باش کلاس برو خودتو مشغول کن ،با ...

خب اگر بخوام جدابشم ک سه دانگ یه ملکی به ناممه ک سه دانگ من یک و نیم میارزه حالا احتمالا مهریه نتونم بگیرم اما به همین یک و نیم میتونم یه کسب و کاری راه بندازم خانوادم حمایتم میکنن برای ایجاد شغل، حالا شاید آزمون استخدامی هم شرکت کنم یجایی قبول بشم ، الان فقط امیدم به اینکه با مشاوره رفتن تغییر اساسی بکنه چون اینجوری دیگه نمیتونم و حاضرم سختی بکشم خودم کار کنم ولی جدا بشم

خب اگر بخوام جدابشم ک سه دانگ یه ملکی به ناممه ک سه دانگ من یک و نیم میارزه حالا احتمالا مهریه نتونم ...

والا من با طلاق مخالفم.نگاه مردم و سو استفاده هایی که از زن میشه و خیلی چیزا.به خاطر بچه قطعا باید با شوهرت در ارتباط باشی بعد از طلاق .نمیدونم والا شایدم برات خوب باشه ولی ابنطور که میگی شوهرت بد هم نیست .اونا که هی میگن طلاق طلاق واقعا اینقدر شوهراشون خوبن هی بیست و چهار ساعت به دست و پاشونن .عزیزم با خانمی که جدا شده صحبت کن .اول اینده ی بعد از جدایی رو خوب برای خودت متصور کن بعد تصمیم بگیر .