2777
2789
عنوان

جای من بودین طلاق میگرفتین

930 بازدید | 65 پست

بزارین اوضاع زندگیمو براتون بگم

اول اینکه یه بچه دارم یک سالشه و پسره

خودم تحصیلات دارم اما شاغل نیستم خانوادم وضع مالیشون متوسط هست چندان نمیتونن منو ساپورت کنن اما به لحاظ معنوی حمایتم میکنن و میتونم چند ماهی پیششون باشم تا خودم شاغل بشم 

همسرم میگهههههه دوستم داره اما در عمل هیچ کاری در تایید این حرفش نمیکنه 

تقریباً تنها ویژگی مثبتش وضع مالی خوبشه و کاری بودنش چهره اش هم خوبه اما چاق شده و نمیره باشگاه با این ک صدبار گفتم بهش 

خسیس نیس اما خیلیم دست و دلباز نیست البته من خودمم تقریبا همینطورم 

آخرین بار سر هیچ وپوچ دعوامون شد خودش زد تلویزیون رو شکست بعد منو زد جلو همسایه ها بیرون کرد و فحش بدی هم بهم داد ک قطعا همسایه ها شنیدن این بار اولش نبود ک دست روم بلند میکرد دو سه دفعه دیگه هم زده بود 

منم برای اولین بار رفتم خونه مامانم و همه چیز رو بهشون گفتم اونا هم حقو به من دادند البته مامانم از بعد زایمانم ک بیشتر خونمون رفت و آمد کرد و اخلاقای همسرمو دید کلا یه بو هایی برده بود من دوست نداشتم کسی مشکلاتمو بفهمه اما الان دیگه خانواده ها میدونن من چند روزه ک اومدم اینجا همسرم اصلا اصرار نکرده برگرده و اینا فقط یک‌بار اومد با خانوادم صحبت کرد اونا هم گفتن برید مشاور اما اونا هم باز حقو به من دادند و باورشون نمیشد من این‌قدر تو این سالها صبوری کردم 

شوهرم زنگ میزنه خییییییلی عادی صحبت میکنه جوریکه انگار هیچ اتفاقی نیفتاده دیشب گریه کردم گفتم چرا نیومدی معذرت خواهی و اینا میگه من اخلاقم همینه و منت کشی بلد نیستم و تو هم مقصری و...

یا مثلا اس داده تا هفته دیگه تلویزیون میخریم بریم خونمون 😑 

یا مثلا صبحی نوشته بیا همدیگه رو ببخشیم 😒 

من باهاش حرف میزنم ولی سر سنگین اون مثل همیشه با جونم و عزیزم و اینا 

هر روز میره خونه مامانش معضل بزرگ ما همینه خیلی زیادی به مادرش وابسته هست الانم احساس میکنم از این که کلا خونه مامانشه راضیه و خوشحال

هیچ وقت بجز یکبار از من جلوی خانوادش دفاع نکرده اونا هم حسابی با زبون اذیتم کردن ولی همیشه گفته خودت از خودت دفاع کن یکبارم ک خودم مودبانه دفاع کردم دعوا بالا گرفت چون مادر شوهرم به سکوت من عادت داشت منم یک ماه قهر کردم خدایی تو اون یک ماه هم نگفت چرا با مادرم قهری و نذاشتم بچمم ببینن بازم هیچی نگفت 

هیچ وقت برام کادو نخریده بارها سر گل خریدن گریه کردم اما بجز یکبار دیگه هیچ وقت نخریده با اینکه هم پولشو داره هم می‌دونه چقدر دوست دارم گل رو 

هیچ وقت تولدمو تبریک هم نگفته و من همیشه روز تولدم گریه کردم 

کلا ناراحتی من براش اهمیتی نداره 

حس می‌کنم اصلا دوستش ندارم

از نظر جنسی هم سرد مزاجه من مرد هورنی دوست دارم 

سرده اما همون ماهی یک‌بار سعی میکنه بیشتر به من خوش بگذره اما خب اخه ماهی یکبار؟!؟!

مشکلات زندگیتون خیلی زیاده،حتما برید پیش مشاور راضیش کن با تهدید بگو یا بیا بریم یا جدا میشم،ولی تلاش کن ایشالا زندگیتون روبراه بشه

فقط 31 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من سعی میکردم کلی مشاوره با همسرم برم تا زندگیم  از این بدتر نشه و حداقل تلاشمو بکنم نجات بدم 

اصرار کن برید ویش مشاوره و همه حرفاتونو برنید 

اگه درست نشد حداقل بدونی که تلاشتو کردی

البته که تا اینجاشم خیلی صبوری به خرج دادی من تحملم انقدر نیست

این همه نشکل داری پس چرا باهاش حرف میزنی؟

اون الان فکر میکنه رفتی مهمونی نه قهر.نباید قهر بری حالا که رفتی سفت بگیر.

من جات بودم شاید میرفتم اول پزشکی قانونی بخاطر کتکا،حرف نمیزدم باهاش تا حضوری بیاد، و باید تعهد بگیرن خونواده ات ازش، برش داربرو مشاوره و تا نیومده تو هم کوتاه نیا.

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

گل دوس داری خودت برو یه دسته گل به دلخواهت بهر بیار خونت

اخلاقای شوهرت زیاد بد نیست 

فقط و فقط دست روت بلند کرده و فحش داده جلو همسایه ها قابل هضم نیست

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من فقط دلم برای بچه یکسالتون کباب شد گیر دوتا پدر مادر بچه افتاده 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

به نظرم این مشکلات عادی نیستن اگه الان راه حلش پیدا نکنی چندسال دیگه مثل من با یه شوهری مواجه میشی که برا خودش باندی از زنها و مردهای خیانتکار تشکیل داده 

مثل باندهای مافیایی و نمیدونی با کدوم باید بجنگی 

به این فکر نکن که بعدا خوب میشه 

همین الان دنبال درمانش باش اگه درمان نشد ،ادامه زندگی برات سخت میشه و هرلحظه بایدآماده یه آبروریزی از سمتش باشی 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  
به نظرم این مشکلات عادی نیستن اگه الان راه حلش پیدا نکنی چندسال دیگه مثل من با یه شوهری مواجه میشی ک ...

😭😭 درسته ، اخه یجوری زنگ میزنه عادی و راحت حرف میزنه و از برنامه هامون میگه آدم شک میکنه چند روز پیش چیکارا کرده و...

گل دوس داری خودت برو یه دسته گل به دلخواهت بهر بیار خونتاخلاقای شوهرت زیاد بد نیست فقط و فقط دست روت ...

مورد آخر منو به فکر طلاق انداخته دیگه خییییییلی بد بود 😭 گلی ک خودم بخرم نمیخوام میخوام اون به خواسته هام اهمیت بده ، زندگیمون جوریه ک خیلیا تعجب میکنن بفهمن مشکلی داریم اما...