2777
2789
عنوان

پسرا جواب بدن لطفا دخترا جواب ندن وگرنه بی احترامی میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1397 بازدید | 101 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رفتم ف. ا .ل گرفتم گفت ۴ وعده ی دیگه از هم جدا میشین دقیقا همون شد

خب شما رابطتون کلا خراب شده بود ربطی نداره...

بازم از من گفتن بود...

فالگیر اگه فـ,ال هاش جواب میداد یک طلسمی مینوشت خودش پولدار بشه از دروغ و نابودی زندگیا نونش نبود!!!

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

خانم عزیز به خدا قسم این چیزا الکیه و فالگیر میخواد شمارو گول بزنه نکنید خواهشا پولتونو حروم نکنید

من هر چی ف. ا .ل گرفتم حرفاش راست بود اینا موکل دارن

تو پیج های دیگه کلی رضایت دخترا بود که عشقشون رفته بود طلسم ی ه و دی زدن برگشت 

خب شما رابطتون کلا خراب شده بود ربطی نداره...بازم از من گفتن بود...فالگیر اگه فـ,ال هاش جواب میداد ی ...

تازه من دیدم این اقایی که من رفتم پیشش پاکسازی چه ماشینی زیر پاشه 😐کلی مشتری داره 

زمان بدید به خودتون و خودش...شما تلاش هاتون رو کردید

سلام منم میتونم سوالی ازتون بپرسم ؟

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
خب شما رابطتون کلا خراب شده بود ربطی نداره...بازم از من گفتن بود...فالگیر اگه فـ,ال هاش جواب میداد ی ...

نه یه دفعه خراب شد ازش پرسیدم دوسم داری گفت نمیدونم 

خودشم گفت نمیدونم چم شده 

پس چقدر خوبه دیگه اصلا غذا خواستیم..ماشین خواستیم..خواستیم تحصیلات داشته باشیم خواستیم قالیچه سلیمان بیاد برامون یا دایناسورا برگردن به فالگیر بگیم که با جادو و طلسم اینکارارو بکنن 😁😁

انشالله فالگیر پشت و پناهتون باشه موفق باشید

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

اسی دوسش داری ؟🥺

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ