2777
2789
عنوان

از اکسم میترسم وحشت دارم ازش

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 48 پست
عکس خصوصی؟! نه سرزنشت میکنم نه قضاوت دارم دعوات میکنم آدم با شوهرش هم تو گوشی عکس خصوصی نباید داشته ...

اشتباه کردم گول خوردم . ببین نمی‌خوام ادای مظلوم هارو دربیارم ولی من به معنای واقعی خر بودم می‌گفت من عاشقتم و میترسم تو بری ترکم و کنی و فلان پس از این عکس و فیلما بهم بده تا خیالم راحت بشه نمیری و .... 😔 اگه میدونستم اینجوری میشه هیچوقت اینکارو نمی‌کردم من فکر میکردم آخرش ازدواج میکنیم

کاش همین پسره یکاری می‌کرد واست اگه لات واقعی باشه کارشو خوب بلده اگه میدونی ریسک نیست و میتونه کمک ...

پسره هرکاری بگم می‌کنه و خیلی آدم زرنگیه قبلا بهم می‌گفت بیارش یه جایی تا توی ماشین لختش کنم فیلمشو بگیرم تا جرعت نکنه دیگه تهدیدت کنه . منه خر دلم نیومد همچین کاری بکنم

ولی الان واقعا خطرناکه ریسکه اگه انجام بدم ممکنه همه چی بدتر شه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پسره هرکاری بگم می‌کنه و خیلی آدم زرنگیه قبلا بهم می‌گفت بیارش یه جایی تا توی ماشین لختش کنم فیلمشو ...

میشه سنتو بگی چرا می‌ترسی؟ 

ن در این حد اما اگه واقعا داشت با ابروت بازی می‌کرد بگو یجوری جلوشو بگیره گوشیشو ازش بگیره یا ی اتو ازش بگیره 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

اکس منم همین جوری اشغال و عوصی بوذ دقیقا همین کارا رو باهام کرد منم فکر نمیکردم روانی مث این وجود داشته باشه

منم ی ماهه کات کردم امشب دیدم عکس حدید پروفش گذاشته ی دختره داره میببوستش

هزار بار شکر کردم ک رفت تو رابطع و بخیالم شد خدا نجاتم داد چون تو این ی ماهی ک کات کرذیم همش تو کوچمون پلاس بود

انشالله چیزی نمیشه نگران نباش و نترس

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤
مرز داشتی آجی جون؟ وقتی میدونستی این مریضه الانم نترس. سنتو نگفتی

خب گول خوردم بنظرت اگه میدونستم همچین آدمیه بهش عکس و فیلم میدادم؟😔

تا آخر عمر ازش می‌ترسم چون بلاهایی سرم اورده که تمام بدنم به لرزه افتاده و فکر میکنم قانون و بابام و حتی هیچکس نمیتونه ازش دربیاره

سنم

خب گول خوردم بنظرت اگه میدونستم همچین آدمیه بهش عکس و فیلم میدادم؟😔تا آخر عمر ازش می‌ترسم چون بلاها ...

آره میدونم سادگی کردی اینم خدا ازش نمیگذره مطمئن باش 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
اکس منم همین جوری اشغال و عوصی بوذ دقیقا همین کارا رو باهام کرد منم فکر نمیکردم روانی مث این وجود دا ...

یکم آروم شدم با حرفات . چقدر شرایطمون مثل همدیگس اینم ۲۴ ساعت تو کوچه ما بود جرعت نداشتم برم در مغازه با موتور میوفتاد دنبالم تهدید و فحش که باید بیای تو کوچه ....

الهی خدا دوتاشونو از روی زمین برداره تا ما از دستشون راحت بشیم.

خداروشکر خداروصدهزار مرتبه شکر که رفته رل زده که تو از دست همچین روانی خلاص بشی . توام واسه من دعا کن اینم چنان رلی بزنه که حتی اسم من یادش نیاد همه چیمو پاک کنه بره گورشو گم کنه.

اصلا ناراحت نباش تا میتونی جلوی چشمش نباش هرچیزی ازت داره رو دلیت بزنه که فراموشت کنه دیگه دردسر نشه واست. اگه جلوی چشمش باشی ممکنه باز بیاد تهدیدت کنه

چون این روانی ها با صدنفر هم باشن هیچی ازشون بعید نیست

همین اکس اشغال من یه رفیق داشت با هر دختری رل میزد میورد خونه باهاش رابطه برقرار میکرد فیلمشو می‌گرفت می‌گفتیم چرا اینکارو میکنی می‌گفت شاید در آینده دیدمش دوباره خواستم باهام رابطه داشته باشه اگه قبول نکرد با فیلمش تهدیدش کنم

اکس منم همین جوری اشغال و عوصی بوذ دقیقا همین کارا رو باهام کرد منم فکر نمیکردم روانی مث این وجود دا ...

الان تاپیک هاتو خوندم دقیقا شرایطمون مثل همدیگه

اونم منو کتک می‌زد فحش و بی احترامی و ...

یکم آروم شدم با حرفات . چقدر شرایطمون مثل همدیگس اینم ۲۴ ساعت تو کوچه ما بود جرعت نداشتم برم در مغاز ...

قربونت برم عزیزم

درکت میکنم 

اون دیوونه حتی منو یباز دزدید و میخاس چاقو بزنه منو

خودشو هم چاقو زد

یبار تو کوچمون ویراژ داد با ماشین

ی باز اتیش تو ماشین روشن کرذ

پدر مادرم جرات نداشتن چیزی بگن

باورم نمیشه رفته این اصلا بیخیال من نمیشد

ایشالا خدا کمکت کنه دعات میکنم جون میفهمم جقد سخته ج دردی داری میکشی واقعا سخته عذاب اوره

ایشالله خدا اینا رو از رو زمین برداره و دختر گیر اینا نیوفته ک بدبخت میشه

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤
الان تاپیک هاتو خوندم دقیقا شرایطمون مثل همدیگهاونم منو کتک می‌زد فحش و بی احترامی و ...

اره تو شرایط افتضاحی بودم معجزه شد خدا نجاتم داد🥲😔

قربونت برم عزیزمدرکت میکنم اون دیوونه حتی منو یباز دزدید و میخاس چاقو بزنه منوخودشو هم چاقو زدیبار ت ...

وایییی خدای من این دیگه کی بوده بنظرم خدا دوست داشته که از دست این نجاتت داده

چطوری شد که از دستش خلاص شدی؟؟

قربونت برم عزیزمدرکت میکنم اون دیوونه حتی منو یباز دزدید و میخاس چاقو بزنه منوخودشو هم چاقو زدیبار ت ...

وایییی اینم سر همین کاراش خانواده منم دیگه جرعت نمیکنن چیزی بهش بگن چون میدونن ابرومونو می‌بره پیش فامیل و همه مردم

حتی خودش به بابام گفت تو هرکاری بکنی من یه پسرم هیچی سرم نمیاد آبروی خودت میره

وایییی خدای من این دیگه کی بوده بنظرم خدا دوست داشته که از دست این نجاتت دادهچطوری شد که از دستش خلا ...

من جلوی پدرومادرم زار میزدم گریع میکزدم از ترس اون

مادرم اشکاش میومد💔

شاید خدا دید تو چ حالی هستم نجاتم داد

من هنوزم یکم ترس دارم بیرون میرم استرس میگیرم هنوزم اون حسا کامل نرفته تو وجودم هست

ینی سر دوست دختر جدیدش هم قراره اون بالاها رو بیاره🚶‍♀من خیلی از خدا کمک خاستم کلی نذر و نیاز کردم

وایییی اینم سر همین کاراش خانواده منم دیگه جرعت نمیکنن چیزی بهش بگن چون میدونن ابرومونو می‌بره پیش ف ...

من ب بابام میگفتم چیزی نگه ی موقع بالا سر پدرم نیاره

چون ادمیه ک چاقوواسلحع. همچی دارع و کلی ادم داره عوضی

من جلوی پدرومادرم زار میزدم گریع میکزدم از ترس اونمادرم اشکاش میومد💔شاید خدا دید تو چ حالی هستم نجا ...

الهی دورت بگردم من درکت میکنم توروخدا راه درستو در پیش بگیر دیگه تا چندین سال سمت این چیزا نرو منم نمیرم خداوکیلی بیا درس عبرت بگیریم

یعنی چیشد یکدفعه ای دیگه دست از سرت برداشت؟ یا خودت حرفی زدی یا چی