2777
2789
عنوان

از اکسم میترسم وحشت دارم ازش

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 48 پست
من ب بابام میگفتم چیزی نگه ی موقع بالا سر پدرم نیارهچون ادمیه ک چاقوواسلحع. همچی دارع و کلی ادم داره ...

می‌دونم گیر چه آدمی افتادی. رفیق خودمم همینجوری بود یه رو باهم بیرون رفتیم رلش روانی و آدم کش زنگ میزد داد و بیداد و فحش می‌گفت وایسادم در خونتون بیا خونه رفیقم از ترس گریه میکرد گوشیو میداد به ما می‌گفت توروخدا التماسش کنید کاری باهام نداشته باشه پسره روانی بود خودشو رفیقاش زندانی و چاقو اصلحه.

می‌گفت می‌خوام بیام شمارو هم تیکه تیکه کنم چرا آیدا رو بردین بیرون.خلاصه رفیقم که رفته بود خونه از سر کوچه انداخته بودش تو ماشین دزدیدع بودش برده بود لختش کرده بود دستو پاشو بسته بود با چاقو روی شونشو اینارو زده بود . آنقدر دیونه بود زنگ زد به من اینارو تعریف کرد منم شوکه شدم و جیغ و داد کردم گفتم عوضی ولش کن و زنگ زدم پلیس و خانواده پسره ترسید با ماشین آورده بود انداخته بودش وسط کوچه

کامل میفهمم گیر چه آدمی افتادی خدا کمکت کرده برو نماز شکر بخون

دلم واسه دوست دختر جدیدش میسوزه

الهی دورت بگردم من درکت میکنم توروخدا راه درستو در پیش بگیر دیگه تا چندین سال سمت این چیزا نرو منم ن ...

اره بدجوری درس عبرت شد

میدونی چی دردناکه برام

اینکه اولین رابطم بود و خیلی دوسش داشتم با همچیش ساختم. ن کار داشت ن پول ن عرضه فقط  زفیق بازی میکرد

وقتی ک شناختمش و گفت زندان رفته و خیلی پرونده داره و چاقو زیاد میزذه ادمارو یا وقتی ک فهمیدم ب شدت شکاکه جوری ک ب همچی الکی شک داره دیگ دیر شده بوذ و نمیزاشت برم از زندگیش. شیش ماهه تمام با اعصاب و روانم بازی کرد و بدترین و زشت ترین حرفارو موقع بحث و دعوا بهم زذ. نمیدونم چی شدک رفت معحزه شد چون این ادم ول کن نبوذ بیخیال نبود من اون اخرا اصلا بهش اهمیت نمیدادم همش حرفایی میزد ک من دلم بسوزه و ببخشمش گل میگرفت برام اما من گفتم حسی دیگ ندارم بهت و بیخیال شو. گفتم بهترین ادم روی زمین هم بشی دیک نمیتونم دوست داشته باشم حسم مرده. ی روز گفت ببینمت رفتم و دیگ پیداش نشد ن پیام ن زنک جون وقتی ام رفتم اصلا بهش اهمیت ندادم و جدیش نگرفتم خودش فهمیذ دیگ ارزشی برام نداره

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

می‌دونم گیر چه آدمی افتادی. رفیق خودمم همینجوری بود یه رو باهم بیرون رفتیم رلش روانی و آدم کش زنگ می ...

خدا اینا رو لعنت کنه. روزی ک منم دزید میخاست منو چاقو بزنه منو برد ی باغ ی جای پرت حتی میخاست تجاوز کنه انقدر التماس کردم گریه کردم با حرفام خرش کردم ارومش کردم و مادرم زنگ میزد گریع میکرد این گوشیمو خاموش میکزد مادرم اون روز دیک امیدی نداشت من برگردم خونه اما خدا خاست و این دلش ب حال گریهای مادرم سوخت منو برد پیش مادرم. مادرم تو خیابون داشت گریه میکزد دنبالم میگشت. هیچوقت نمیبخشمش. امیدوارم تا عمر داره عذاب بکشه و شکنجه بشه. و ایشالله اون دختره هم نجات پیدا کنه ودهمچنین اول شما عزیزدلم💚ولی میذونی بازم با بعذیا همین کارو میکنه. قبل منم دوست دختر قبلشو چاقو زذ و پرده گوششو و پاره کرد و دعوا کرد با خانواده دختره. میترسم دیک ب کسی اعتماد کنم از همه میترسم از سایه خودمم بیرون میزم میترسم. دلم میخاد تا اخر عمرم تنها باشم بدترین تجربه عمرم شد. ببخشیدولی تو عشق شانس ندارم بایذ بشاشن تو شانس من

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤

اینم بگم هیچکس حمایتم نکرد و کمکم نکرد

فقط مادرم دلداری منو میداد و حواسش بهم بود

بابام منو دو هفته تو خونه زندانی کرد اوایل فهمید باهاشم و منو فرستاد ی شهر دیگ ی مدت اونحا بودم بخلطر اون اتفاقی ک منو گفتم دزدید

و این اخرا هم گریه میکردم پدرم میگفت میخاسی همجین گوهی نخوری و ازین چرت وپرتا

منو خدا نجات داد. فقط از خدا کمک بخاه. منو قانون هم نمیتونست نحات بده اگ. ب پلیس میگفتم اینو میگرفتن رفیقاش میومدن سراغم. بعدشم چند بار زندان رفته ترسی از پلیس نداره

ایشالله ک دیگ سراغت نمیاد و راحت میشیم خاهر🤍هرجا کمک خاستی یا میخاستی صحبت کنی باهام صحبت کن تا جایی ک بتونم کمکت و راهنماییت میکنم 💚