2777
2789
عنوان

بیاین داستان زندگیمو بگم داره قلبم پاره پاره میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3315 بازدید | 128 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گفتم میگ فکر میکنی من نامردم من خط قرمزم زن شوهر دار بود ببین تو چی ب سرم آوردی

چقدر ساده ای شما همه کارات همینطوری بی فکره زودباور نباش زندگی بچتو نابود نکن بچه ای مگه حرفات مثل دخترای ۱۶ ساله است

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
والا فقط بخاطر این دارم میسوزم و ذره ذره آب میشم،، اونم میگ بچت و ول نکن اصلا با خودت باشه

نوچ نوچ...به هزار و یک دلیل اشتباهه کارت...چرا نبش قبر می کنی ؟قضیه برا سال ها پیش بوده.. مردم با وجود تنفر به همسرشون حالا بهر دلیلی واسه صلاح بچه شون پای زندگی شون وامیستن...مگه دختر نوجوونی؟؟

ممنون عزیزم خیلی حرفاتون موثر بود،، شما درست میگین ،، فقط پیجمو داره راستش اصلا به شمارم تماس نمیکیر ...

بهت قول می‌دم اصلا دوست داشتن نیست. اگر کسی رو دوست داشته باشی آرامش اون برات مهمه، این خودخواهی و حس شکست خوردن تو جلب نظر یه دختر هستش. هنوز داره رغابت می‌کنه

چقدر ساده ای شما همه کارات همینطوری بی فکره زودباور نباش زندگی بچتو نابود نکن بچه ای مگه حرفات مثل د ...

نه عزیزم منم چون دیدم ده ساله پای من صبر کرده میگ برگرد باورش کردم وگرنه اولش اصلا باور نمیکردم چون این اقا بعد ازدواج اصلا منو ندیده

ممنون عزیزم خیلی حرفاتون موثر بود،، شما درست میگین ،، فقط پیجمو داره راستش اصلا به شمارم تماس نمیکیر ...

به عنوان کسی که تجربه داره میگم دوستتون نداره. خودشو دوست داره. اگر دوستت داشت، خوشبختیت رو میدید و خوشحال میشد. نه اینکه بخواد زندگیت رو بهم بزنه. 

چرا بعد از 10 سال هنوز پیگیره؟ چون مردا همینن. کسی باهاشون دوست نمیشه. کسی باهاشون تو رابطه نمیره. با افزایش سن هم افراد کمتری سمتشون میرن. برای همین 80 سالشونم که بشه به تمام دخترایی که از 4 سالگی میشناختن فکر میکنن.

اصلا دلت براش نسوزه. چون اون اصلا به تو و خوشبختیت فکر نمیکنه. فقط میخواد شکست خورده نباشه. همین. 

اگر آدم سالمی بود بعد از 10 سال برای خودش کار و زندگی داشت. همسر داشت. نه اینکه دنبال زن متاهل باشه. 

سخنی ندارم! 
نه چطور

اخه این سرنوشت برام خیلی آشنا اومد عاقبت بخیر بشی عزیزم ولی برای اونها عاقبت خوبی نشد شما بساز زندگیتو عزیزم ده سال در حق خودت ظلم کردی حالا همسرت به کنار،  عاشق واقعی خوشبختی تورو میخواد نه اینکه ده سال خاطر تو رو مشوش کنه 

چه دعای قشنگیه : خدایا سرنوشتمو انقدر قشنگ بنویس که مادرم از تهِ دل بخنده .. ️

استارتر همش ب کنار خب

ی لحطه لخت شو برو جلو اینه

بدنتوچک کن 

ببین قبولش میکنه!! اونم با ی بچه

و

اگر چندسال دیگه ی سیلی زد تو گوش بچت 

تحمل داری!!

داداش همکلاسیم دقیقا شبیه این پسره بود

منتها اون خانوم دل به دلش داد کم کم باعث خیانت شد

همکلاسیم گفت داداشم میگه اینو بخاطر تفریح میخوام

مردا خیلی صبورن داخل مخ زدن خانوما

ما فکر میکنیم اون کل این ۱۰سالو نشسته فقطططط به شما فکر کرده

ولی نه

در کنار زندگیش حالا گه گداری هم اومده سمت شما،شانسشو امتحان کرده

میدونی چرا؟

چون بدستت نیاورده،دست نیافتنی هستی براش

دلتنگ آواز قو🦢
واقعا؟ منم دلم به حالش میسوزه جوابشو میدم چون یجورایی واقعا دوسم داره

آره دیگه عزیزم ناراحت نشیا ولی رید ی تو زندگیش دیگه  

اون تورو میخواسته فقط اون زمان نمیتونسته تصمیم بگیره 

نه عزیزم منم چون دیدم ده ساله پای من صبر کرده میگ برگرد باورش کردم وگرنه اولش اصلا باور نمیکردم چون ...

صبر چیه اون فقط با تو داره خودشو سرگرم میکنه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
به عنوان کسی که تجربه داره میگم دوستتون نداره. خودشو دوست داره. اگر دوستت داشت، خوشبختیت رو میدید و ...

حق تا ابد افرررررین👍

چه دعای قشنگیه : خدایا سرنوشتمو انقدر قشنگ بنویس که مادرم از تهِ دل بخنده .. ️