2777
2789
عنوان

بیاین داستان زندگیمو بگم داره قلبم پاره پاره میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3021 بازدید | 125 پست

الان وظیفه تو اینه که کلا از گوشی دور باشی حتی شده گوشیتو بشکنی و دیگه نخری که باهاش حرف نزنی،اگه اینکارو نکردی هیچوقت به خودت نگو مادر،بچه طفل معصومت چه گناهی کرده؟

لایک نکن،ریپلای نکن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگ شرایطشو اصلا نداشتم ترسیدم نتونم خوشبختت کنم فکر نمیکردم توام بری فک کردم انقدر عاشقمی ک نمیری ا ...

پس بیخیالش شو 

تو الان داری زندگی میکنی و خوشبختیت رو داری پس نیازی به اون نداری

الان وظیفه تو اینه که کلا از گوشی دور باشی حتی شده گوشیتو بشکنی و دیگه نخری که باهاش حرف نزنی،اگه ای ...

والا فقط بخاطر این دارم میسوزم و ذره ذره آب میشم،، اونم میگ بچت و ول نکن اصلا با خودت باشه

شرایط خیلی سختی داری اما کاش کلا شمارتو عوض کنی 

به یک بهانه اون سیمکارتو بسوزون الان باید به فکر بچت و شوهرت باشی 

زندگیتو الکی خراب نکن شوهرت و اون بچه که گناهی نکردند 

من دخترخالم با یک پسره تو دوران متاهلیش آشنا شد

آقا گفت جدا شو از شوهرت تا با هم ازدواج کنیم 

اما بعد طلاق دخترخالم پسره قید دخترخالم و زد 

گفت تو به راحتی از شوهر و  دو تا بچت گذشتی از کجا معلوم منو تنها نذاری

اون البته قضیه اش کاملا با شما فرق می‌کنه از داخل زندگیش چیزی نمی‌دونم نمیشه قضاوت کرد

اما اگر خدای نکرده به حرف اون آقا پسر گوش کنی و زندگیت و خراب کنی معلوم نیست اینقدر که پیگیرت هست بعد جداییت باهات بمونه یا نه 

اینجا هم کم نشنیدم که میگفتن ما ده سال عاشق هم بودیم بعد ازدواج رفتار پسر باهام عوض شد 

میخوام بگم تضمینی نیست که اگر با پسره حرف بزنی تهش اتفاق خوبی بیفته برات یا نه 

دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ‌...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمی‌خوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده 

عزیزم تو بازی نیوفت، این ۱۰ سال هم زندگی خودت رو خراب کردی. اون اگر دوست داشت اقدام میکرد. الان حس جنس مذکر اینه که در مقابل رغیبش شکست خورده.

یه بچه داری و زندگیتو، خدارو شکر کن ادامه بده. تو بازی نیوفت

تا جاییکه متوجه شدم باید بگم اون آقا کارش اخلاقی نیست که میخواد یه زن متاهل رو از شوهرش جدا کنه

حالا به بهانه‌ی عشق یا هرچی

شماهم زندگی خودتو داری نمیشه که تصمیمی که روز اول گرفتی الان بزنی زیرش! گناه همسرت چیه

شرایط خیلی سختی داری اما کاش کلا شمارتو عوض کنی به یک بهانه اون سیمکارتو بسوزون الان باید به فکر بچت ...

ممنون عزیزم خیلی حرفاتون موثر بود،، شما درست میگین ،، فقط پیجمو داره راستش اصلا به شمارم تماس نمیکیره اصلا،، آره من مطمعن شدم این پسر منو دوست داره اما دیر فهمیده من بخاطر بچم نمیتونم جدا بشم واقعا