2777
2789
عنوان

با مادرم سازگاری نداشتیم مادرم فوت شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 28 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🫠🫠🫠 منم تا چندماه پیش میگفتم کاش نبودولی وقتی تو گرفتاری گیر کردم طلاشو فروخت بهم داد شرمندم کرد

ولی مال من هیچکاری جز زاییدن و زجر دادن من نکرد جز اینکه ازم ایرادبگیره و اگه چیزی ازم دید سریع بره عیبهامو به بقیه بگه کاری از دستش برنمیاد

اخه بنظر من چون اسمش مادره قرارنیست فاتحه روان و اعصاب بچشو بخونه بعد چون مادره چیزی بهش نگیم

دیگه این تو دین اسلام هست که چیزی نگید حتی یک اوف

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

صبرتو زیاد کن دلتو گنده و دریایی کن سعی کن بدی هاشو نبینی یا هضمش کنی من میتونستم برم زندگی مستقل تش ...

مادرمه دوسش دارم منم بجز اون کسی ندارم ولی گاه وقت ها حس می کنم بین من داداشم فرق میذاره اون بیشتر دوست دارم من اهمیت براش ندارم دائم غر میزنه وقتی کنار هم هستیم از یک طرف وقتی نیست دلتنگشم 

ولی مال من هیچکاری جز زاییدن و زجر دادن من نکرد جز اینکه ازم ایرادبگیره و اگه چیزی ازم دید سریع بره ...

مامان من خیلی داد میزنه صبور نیست هر کاری براش کنی انگار هیچی ب چشمش نمیاد بعضی وقتا تا مرز خودکشی میبرتم منو فدای خواهر برادراش میکنه مثل ی کلفت باهام برخورد میکنه 

ولی موقعه گرفتاری  اگه بهش بگم اول همه میاد

جدیدا خیلی دعواهای بدی میکنیم قبلا اینجوری نبود

تقصیر خودمم هست مستقل نیستم 🥺

مادرمه دوسش دارم منم بجز اون کسی ندارم ولی گاه وقت ها حس می کنم بین من داداشم فرق میذاره اون بیشتر د ...

منم مشکلم همین بود

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

مامان من خیلی داد میزنه صبور نیست هر کاری براش کنی انگار هیچی ب چشمش نمیاد بعضی وقتا تا مرز خودکشی م ...

منم همین مشکلو باهاش داشتم اما من خودم مستقل بودم

نمیدونم چرا وقتی اعصاب ندارن بچه میارن والله همه که نباید بچه داشته باشند

مادرم به اصرار پدرم منو به دنیا آورد وگرنه نمیخواست