2777
2789
عنوان

خانم های مجرد بالای چهل سال

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 49 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب از پرورشگاه بچه بیار

خیلی خوب میشد اینکارو انجامبدم.ولی هیچ کسی با من همراه نیست.خودم میگم نجات یه زندگی مهمتره از تشکیل یه زندگی جدید.اما این موضوع باید دو طرفه باشه گلم.

تحقیقات نشان داده خانم هایی ک بالای ۴۰ سال هستن و مادر میشن بصورت معناداری بیشتر از سایر خانم ها عمر ...

بله تنهایی خیلی اذیت کننده است.انشالا من مادر بشم به زودیو شما هم یه فرصت ازدواج عالی براتون پیش بیاد🌹

نه نگران نباش خدا انقدر بزرگ و مهربونه بسپار به خودشطرفت چطور ادمیه اون چندسالشه

ممنونم.

همسن خودمه .چندماه بزرگتره از من.شرایطمون هم نزدیکه.

اونم خیلی خیلی دوس داره بچه دار بشه

با توجه به سنتون به مراکز درمان ناباروری مراجعه کنید با توجه به تعدد کیس ها و اطلاعات آماری و ... او ...

ذخیره تخمدانم بد نیست.گفتن خوبه.و چون یوگا انجام میدم ده ساله گفتن بدنت سالمه و خب یه سری ازمایشهای کاملا تخصصی هم دادم برای اقدام 

ممنونم.همسن خودمه .چندماه بزرگتره از من.شرایطمون هم نزدیکه.اونم خیلی خیلی دوس داره بچه دار بشه

خب دیگه چی بهتر از این😍

انشالله خوشبخته عالم بشین

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر دلبندم یزدانِ عزیزم مامانی همیشه عاشقته 👼💙🦋💙من از آغوش توبارها به بهشت رفته ام🧿🦋

وااای منم دغدغه ام ازدواج هست همش میگم کی ازدواج کنم کی بچه دار بشم همش میگم اگه نتونم بچه دار بشم چ ...

هنوز فرصت داری عزیزم.ده سال از من کوچکتری.انشالاا نصیبت میشه به زودی