بنظرتون ازدواج بالای چهل سال چطوره؟من استرس دارم دوستان.و اینکه خیلی دلم میخواد بچه دار بشم ولی این استرس که میگن سن بالا بچه دار شدن بده بازم منو نگران میکنه.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
راستش یکی از دلایلی که منو میکشونه سمت ازدواج مادرشدنه که همیشه دوس داشتم و خب میدونم دیر هم شده.البته زندگی من فراز و نشیبش زیاد بوده.حالا نمیدونم درسته ازدواج کنم ؟پرخطر نیست این سن بارداری؟
خب من الان ۴۳سالمه.در زودترین حالت هم ۴۴سالگی مادر میشم.و یجورایی این همه تغییر برام سخته.اول ازدواج و بعدش زود باردار شدن.خیلی استرس دارم و هزار تا فکر جورواجور میاد تو سرم.
یکی از اشناهای نزدیک من بالا چهل ازدواج کردنعالیییییییییی عالیولی💔موفق نشد بچه دار بشهالبته مشکل پز ...
خب منم از همین واهمه دارم.البته داشتن بچه یا نداشتنش هم یه اتفاقه.ممکنم هست قسمت نداشتن باشه.ولی خیلی غصه میخورم اگه بچه دار نشم چون عاشق داشتن بچه ام.این سالها هم مجرد بودم یه قسمتیش نگهداری از بچه برادرم بوده که مادر نداشت و وجدانم قبول نکرد تنهاش بذارم.حالا دیگه هجده سالشه و خیالم یه جورایی راحت شده بابتش