2777
2789
عنوان

خانم های مجرد بالای چهل سال

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 49 پست
راستش یکی از دلایلی که منو میکشونه سمت ازدواج مادرشدنه که همیشه دوس داشتم و خب میدونم دیر هم شده.الب ...

خب از پرورشگاه بچه بیار

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

خب من الان ۴۳سالمه.در زودترین حالت هم ۴۴سالگی مادر میشم.و یجورایی این همه تغییر برام سخته.اول ازدواج ...

الان فکر کنید ۴۵ساله اید. دوست داشتید ۴۳ساله بودید و این مسیرسخت را میآمدید یا نه با همون مجردی به ۴۵برسید؟؟؟؟ اینطوری بهتر میتونید تصمیم بگیرید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب من الان ۴۳سالمه.در زودترین حالت هم ۴۴سالگی مادر میشم.و یجورایی این همه تغییر برام سخته.اول ازدواج ...

اصلا نگران نباش 

الان سن ازدواج رفته بالا 

تو اطرافیان چندین مورد دیدم ۴۵ باردار شدن خداروشکر زندگی عالی دارن بچه هم سالمه 

توکل ب خدا 

سلام،میتونید برای فریز تخمک اقدام کنیدکیفیت ازدواج مهمه

چند ساله باهم دوستیم.شناختمون زیاده.مساله اینه که تخمک بالای چهل کیفیتی برای فریز نداره.با چندین تا  متخصص صحبت کردم.😞😞😞

تحقیقات نشان داده خانم هایی ک بالای ۴۰ سال هستن و مادر میشن بصورت معناداری بیشتر از سایر خانم ها عمر میکنن....

این از این... و خیلی ها بالای ۴۰ بچه دار شدن...

از بچه بگذریم، تنهایی خیییییلی سخته.... من تنهایی تو غربت زندگی کزدم واقن دهنم صاف شد... تا قبلش ب ازدواج اصلن فکر هم نمیکردم... الان میبینم عجب اشتباهی کردم ک فرصت هام رو سوزوندم... اگر میتونی و موقعیتش رو داری ازدواج کن... یه ازدواج خوب با یه آدم خوب خیییلی خوبه... 

تحقیقات نشان داده خانم هایی ک بالای ۴۰ سال هستن و مادر میشن بصورت معناداری بیشتر از سایر خانم ها عمر ...

برا منم دعا کنید یه پسر خوب بیاد سراغم‌... انقد فرصت هارو سوزوندم ک دیگه امید ندارم... از طرفی هم فک میکنم بختم بسته بوده ک اگر نبوده جور میشد...

جفتت باشه ازدواج تو صد سالگیم خوبهمهم اون طرفهبچه‌دارن شدنم زنعموم تو ۵۰ سالگی بچه چهارمشو اورد عین ...

خوشبحالش خیالش راحت شده.انقدر از بچه های ناسالم خبر میبینم که دلم هی میریزه پایین میگم چهل و دوساله زندگی کردی خب بقیه اش هم راحت زندگی کن...نمیدونم چکار کنم.

خوشبحالش خیالش راحت شده.انقدر از بچه های ناسالم خبر میبینم که دلم هی میریزه پایین میگم چهل و دوساله ...

نه نگران نباش خدا انقدر بزرگ و مهربونه بسپار به خودش

طرفت چطور ادمیه اون چندسالشه

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر دلبندم یزدانِ عزیزم مامانی همیشه عاشقته 👼💙🦋💙من از آغوش توبارها به بهشت رفته ام🧿🦋

چند ساله باهم دوستیم.شناختمون زیاده.مساله اینه که تخمک بالای چهل کیفیتی برای فریز نداره.با چندین تا ...

با توجه به سنتون به مراکز درمان ناباروری مراجعه کنید با توجه به تعدد کیس ها و اطلاعات آماری و ... اونا بهتر از یک متخصص زنان معمولی میتونن راهنماییتون کنن. 

کیفیت تخمک به موارد زیادی بستگی داره، آیا ذخیره تخمدانتون خوبه؟