2777
2789
عنوان

بهترین متن تبریک روز مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 5684 بازدید | 100 پست
مادران خدای روی زمین اند مادران نور خانه اندمادر دعا کند خدا نه نمیگوید روزت مبارک حضرت مادر👌😍🌹😘 ...

ولی مامان 

زحمتایی که تو برام کشیدی 

هیچ وقت قابل جبران نیست

تو قلب منی

تو قشنگترین بخش زندگی منی

تو همیشه پناه منی

قربون بودنت مامان قشنگم😘🥹😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مادرم روزت مبارک 😍

آن‌ها با هر لبخند و هر کلمه‌ی محبت‌آمیز، دنیای ما را زیباتر می‌کنند. وجودشان مانند نوری در تاریکی است که همیشه ما را راهنمایی می‌کند.

به یاد داشته باشیم که هر روز، فرصتی است برای ابراز عشق و قدردانی از مادران‌مان. آن‌ها شایسته‌ی بهترین‌ها هستند و ما باید هر لحظه از زندگی‌مان را به یاد آن‌ها گرامی بداریم. ❤️

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

تبریک به همه خانمها… حتی به من و شما که منتظریم …. چراااا؟ چون مادر فقط اونی نیست که وقتی جواب مثبت آزمایش بارداری رو میگیره و از خوشحالی اشک شوق می ریزه و واسه سورپرایز کردن همسرش لحظه ها رو میشماره….

مادر اونیه که جواب منفی رو میگیره و تا خونه عینک افتابی رو نقاب صورتش میکنه .. سرش رو پایین میگیره و اشک تلخ حسرت می ریزه و مدام با خودش میگه جواب همسرم رو چی بدم … اونم مادره….

مادر فقط اونی نیست که با شوق و ذوق به همه خبر بارداریشو میده و از همون روز اول واسه اومدن نی نی برنامه ریزی میکنه …. اونی که با صدای گرفته به همسرش میگه : بازم منفی بود …. اونم مادره…

مادر فقط اونی نیست که هرشب تو خیالاتش نی نی شو تصور میکنه و حتی از درد بارداری هم لذت میبره و از لگدهای نی نی قند تو دلش اب میشه…اونی که وصف حال بارداری رو از دوستانش میشنوه و ارزوی لمس این لحظات رو داره .. ولی هر ماه باید یه مشت قرص و دارو و امپول و شیاف با کلی عوارض تحمل کنه و در نهایت نتیجه نمی گیره اونم مادره…

مادر فقط اونی نیست که با عشق و هیجان برای نی نی سیسمونی میخره و همه بهش تبریک میگن …اونی که چشمش تو بازار به یه لباس کوچولو میفته و دلش ضعف میره … یواشکی لباس رو میخره و از ترس حس ترحم دیگران … آرزوهاشو گوشه کمد پنهان میکنه و گاهی تو خلوتش لباس رو بغل میکنه و می بوسه ..اونم مادره

مادر فقط اونی نیست که درد زایمان و عوارض سزارین رو تحمل میکنه …..اونی که وصف این لحظات پر درد و شیرین رو میشنوه و توی دلش آه میکشه .. اونم مادره…

مادر فقط اونی نیست که شب بیداری های نی نی رو با تمام سختی هاش تحمل میکنه ….اونی که شب ها با چشم گریان سر روی بالش میذاره و از خدا یه نی نی سالم و صالح میخواد … اونم مادره…

مادر فقط اونی نیست که توی مهمونی ها هرموقع ازش اسم فرزندش رو می پرسند چشم هاش برق بزنه و با افتخار اسم بچه ش رو به لب بیاره …اونی که سالهاست اسم انتخاب کرده و هرجا اون اسم رو میشنوه دلش میریزه و چشم هاش خیس میشه … اونم مادره…

آره دوست من … همه منتظرا مادرن… همونایی که مدام باید به بقیه جواب پس بدن که چراااا هنوز بچه دار نشدن … پیش کدوم دکتر میرن … مشکل از خانمه یا آقا …. و روزی هزار تا پیشنهاد سرسام آور دارن از طرف دوست و آشنا و همسایه و حتی گاهی بقال محل !!!!! که پیش کدوم دکتر و امامزاده برن .. چه نذری بکنن…. چی بخورن… چی کار کنن ..یا حتی چه موقع اقدام کنن !!!!

همه این دلسوزی های بی رحمانه فقط یک توجیه داره و اون دلیل اینه که تو یه زنی که هنوز مادر نشده … گاهی بهت پیشنهاد ملاقات با رمال و دعا نویس و ف ال گیر میدن که دلت میخواد همون لحظه بمیری ولی کسی با حس ترحم بهت راه کارهای احمقانه نده و همه باور کنن اومدن بچه یه معجزه قشنگه که فقط و فقط به خواست و اراده خالق هستی ممکنه حتی اگر زوجی کاملا سالم باشن …!!!!

پس ای کاش هیچ کس دل یه منتظر رو خواسته و ناخواسته نشکنه و همه باور کنن … اونم یه مادره….

جان مادر نمی آیی؟چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده؟ فدای جانت جان مادر....میدانی تصمیم دارم به دنیا آمدی یا حتی در دلم جوانه زدی و کلبه احزانم را گلستان جوانه ات کردی چه صدایت کنم؟جان مادر.البته خیلی سال است که دوست دارم تورا جان صدا کنم راستی مادر، جایت خوب است؟دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمیایی  جان مادر جانه جانه جانم چه لذت بخش است وقتی حس کنم تو هستی و دست روی شکمم بگذارم و بگویم جان مادرعشق مادر، خانه ام سوت و کور است نمیایی؟چه زیباست در جمع باشم و تو فریاد بزنی ماما بگویم جان مادرنازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.جان مادر پیشانی ات را بوسیدن آرزویم شده وقتی که بدنت چند روزی شسته نشده باشد و بوی شیر بدهی و لباس نوزادی بر تن داشته باشی، آخ ،که چه لذتی دارد ماچی از بین دو ابرو ات بگیرم و بگویم خدایا شکر که جان دوباره دادی به وجودم آخ که قلبم تیر میکشد به آن لحظه فکر میکنم تنم میلرزد.من دوستت دارم حتی الان که ندارمت من عاشقت هستم جان مادر مرا رها نکن از این همه گریه های شبانه خسته شدم دیگر توانی برایم نمانده تورا می خواهم جان مادر😭😭

شناسنامه رو بیخیال !محل تولد من آغوش گرم و پر محبت توئه

مادرم روزت مبارک

💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

اگر روزی چشمانم را روی همه چیز بستم و دستانم را کوتاه کردم...

نگذار قطره ای آب در حوضچه ی زلال دلت، تکان بخورد...

که مادر من، حتی اگر تمام بند هایی که مرا به این اجبار بزرگ متصل می‌کنند ببرم...تو را هرگز از خود جدا نخواهم کرد!

که حتی اگر پلک هایم دیگر برای نسیم شبانگاهی هم از هم گشوده نشوند،

قطعا برای ماه آسمانم تا ابد باز خواهند ماند...

من اگر بی خبر دل از همه چیز شستم، غم مخور که تو را هرگز از این خانه ی ویران غرق در غبار پاک نخواهم کرد...!

اگر بقدر شبی در سکوت رفتم و دیگر باز نگشتم،

نگذار به اندازه ی قطره ای مروارید از دریای چشمانت کم شود که برای تو باز میگردم...♡

مامان جونم روزت مبارکمون💗🪄

بخند   

روز شما هم مبارک ✨🫂🥺

مرسی بابت بودنت 

مرسی بابت اینکه در تمام لحظات زندگیم پا به پای من اومدی 

تو لحظات سخت ازم حمایت کردی و تنهام نزاشتی 

تو خوشی هام همیشه حالت رو برای من خوب میکردی با اینکه اوضاع دلت بی قرار بود. 

تو دورانی که منو حامله بودی سختی زیاد کشیدی و من قدردانتم😘

کلمات و جملات در برابر کارای تو کم میارن عشقم 💕

روزت مبارک 🙋‍♀️

از لندن تا تهران ✨🍻🗽🗿

بهش فکر می کنم

زیبا ترین 

با محبت ترین

پر آرامش ترین 

بهترین نوازش دست 

خوشمزه ترین غذا

صادقانه ترین لبخند 

بهترین دعا ی پشت سر 

کسی که حاضره خودش نپوشه ،نداشته باشه ولی تو لحظه ایی احساس کمبود نکنی!

از آرزو هاش زد تا من به آرزوم برسم!

قد و بالای من حاصل چین های دستشه

اما هنوزم میگه:

قربونت قد و بالات برم

تنها کسی که با خواندن این متن تو ذهنم مجسم میشه،مامان گلم فقط خودتی فقط فقط خودت!

مامان جونم وقتی دنیا پر فریاد و سر صدایت بغلت میکنم صدای ضربان قلبت آرومم می‌کنه!

وقتی شبا از خواب میترسم و پا میشم 

دیدن آسوده خوابیدنت

آرومم می‌کنه

وقتی وسط راه کم آوردم 

ذوق خوشحالی تو برای برنده شدن من

باعث ادامه دادنم میشه 

اگه من از روزای سخت برامدم 

پشتش تو بودی 

من آدم قویی شدم 

چون تو مادرم بودی 

اما این رو بدون ،این آدم قوی شبا نفس کشیدنش رو چک می‌کنه!تا ببینه ضربان قلب خودش هم میزنه؟

ضربان قلب من به تک تک نفس هات بنده 

مامان گلم روز هام با وجود تو رنگ دارن!ممنون که باعث زیبایی دنیام شدی

مامان من عاشقتم و این عشق واقعیه !چون میگن آدم اولین حس اتحاد و آرامش و خوشحالی رو از مادرش میگیره وقتی هنوز توی دل مادرش قرار داره!و وقتی بیرون میاد گریه می‌کنه چون اون حس اتحاد یگانگی خالص رو از دست داده!

و همیشه دنبال اون حس یگانگی می کرده تا عشق واقعی رو پیدا کنه !

پس مامان ،ای اولین عشق زندگیم روزت مبارک!