2777
2789
عنوان

بهترین متن تبریک روز مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 5260 بازدید | 95 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مادر🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
 جنس عجیبی است
چشم هایش را که می بندی، دیدِ دلش بیشتر می شود
و دلش را که می شکنی، باران لطافت از چشم هایش سرازیر می شود
انگار درست شده تا روی عشق را کم کند!

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

مامان گلم، تو افتخار ابدی من هستی

سایه ات بالای سرمون مستدام 

روزت مبارک

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

مامان اسمونی من کاش ماهم تجربه های خوبی باهم داشتیم 

ولی انگار قسمت نبود ولی ته قلبم همیشه دوستت خوام داشت💔🥀

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعاکنید برام معجزه بشه 🌹 و نی نی تو دلم سالم باشه  و هیچ مشکلی نداشته باشه  دوتا بارداری داشتم که ناموفق بودن و این سومین بارداریمه و امیدم به همین نی نی تو دلمه که سالم باشه 🥺❤

پیشا پیش روز کسایی که وقتی میخوای بوسش کنی میگن اگه دوسم داشتی اذیتم نمیکردی مبارک😂

روز کسایی که میگن همونجا رو میزه ولی رو میز نیس هم مبارک🤣

روز کسایی که قرمه سبزی هاشون بهترین قرمه سبزی دنیاس هم مبارک😍😂

روز کسایی که خودشون غذانخوردن و غذاشونو میدن به بچشون و اصرار دارن که سیرشدن و غذانمیخوان هم مبارک🥺😍

روز شاغلین۲۴ساعته مبارک🥺

روز شاغلین بدون حقوق مبارک🥺

روزکسایی که لیوان تو اتاقتو به اخلاقت که به عمتینا رفته ربط میدن هم مبارک🤣

روز کسایی که میگن اگه انگشت پات دردمیکنه بخاطر اینه که سرت توگوشیه هم مبارک😂😕

روز کسایی که با چای نبات درد بی درمونو دوا میکنن هم مبارک😂🤒

روزمشترکین پرمصرف تلفن ثابت و مخابرات مبارک🤣

روزکسایی که روفرشی میندازن رو فرش نوهم مبارک🥲😂

روز کسایی که سوپ رو غذامیدونن هم مبارک🥲😂

روز کسایی که هروقت از بیرون میان خونه براتون خوراکی خریدن هم مبارک🥺😍

روز کسایی که اسپند دود میکنن براتون که عمتون چشمتون نکنه هم مبارک🤣🤣

روز کسایی که خودشون بهترین زن داداش دنیا بودن اما زنداداش خودشون بدترین زنداداش دنیاست هم مبارک🤣😂

روز کسایی که کلی ظرف خوشگل دارن که قرار برا مهمون استفاده بشه ولی هیچ مهمونی لایق این نیس که اون ظرفارو براشون بیارن هم مبارک😕🤣

روزکسایی که برای خودشون هیچی نمیخوان ولی برای شما همه چیزای خوب  رومیخوان هم مبارک😍🥺

روز کسایی که اخلاقای خوبتون بهش رفته ولی اخلاقای بدتون به باباتون رفته هم مبارک😐🤣🤣

روز کسایی که حتی وقتی خودشون بیمارمیشن بازهم پرستارشماهستن هم مبارک😍🥺

روز کسایی که اگه یه ساعت خونه نباشن توخونه جنگ جهانی سوم به راه میفته هم مبارک😂😂

روز کسایی که ته دیگ ماکارانیاشون رو دست نداره هم مبارک😍🥰

روز کسایی که بعداز اینکه باهاشون قهرمیکنید براتون غذامیارن و میگن بخور زبونت درازتر بشه هم مبارک🥲🤣

روز کسایی که نور و گرمای خونه هستن مبارک🥺😍

روز کسایی که بعداز تولد شما،دیگه برای خودشون زندگی نکردن هم مبارک🥺😍

روز مالکین بهشت مبارک🥺🥰

روز فرشته های زمینی مبارک🥰

روز مادر مبارک😍🥰

روز نماینده ی خدا روی زمین مبارک🌱❤️پیشاپیش روزتون مبارک

مادر ای پرواز نرم قاصدک

مادر ای معنای عشق شاپرک

ای تمام ناله هایت بی صدا

مادر ای زیباترین شعر خدا

روزتان مبارک فرشته های زمینی♥️

«رَبَّنا وَ اجْعَلْنا مُسْلِمَيْنِ لَکَ وَ مِنْ ذُرِّيَّتِنا أُمَّةً مُسْلِمَةً لَکَ وَ أَرِنا مَناسِکَنا وَ تُبْ عَلَيْنا إِنَّکَ أَنْتَ التَّوَّابُ الرَّحيمُ»                                             🌸 الحمدلله رب العالمین 🌸

مادر ؟؟! خیلی اسمش اشناست ولی هیچ وقت حس مادرانگیشو حس نکردم به زبون خودمونی میگم دلم میخواست مادری داشتم باهاش قشنگ درد و دل میکردم یا مریض میشدم ازش راهنمایی میخواستم مامان من سردیم کرده چی بخورم ؟! خیلی جاها ازش کمک میخواستم! باهم راحت بودیم و میرفتیم گردش و تفریح ! 

مادر من حتی اشپز خوبی هم نبود و نیست !! 

خیلی بده یه دختر مامانش زنده باشه ولیییی هیچ حسی بهش نداشته باشه !! 

برعکس خودم تمام تلاشمو دارم میکنم که برعکسش باشم برای بچم بهترین نه ولی مادر خوب و عادی باشم ! 

ببخشید مناسب این تاپیک نبود من حرف زدم ولی دلم میخواست یکم بریزم‌بیرون ❤️💔

💚قدر مادرای خوبتونو بدونید 💚

😍دختر عشقه 😍

مادرمن مادر من تویاری و یاورمن مادرچه مهربونه درد منو میدونه به عذر وبی بهونه قصه برام میخونه مادرمهربونم قدرتورو میدونم تو بامنی همیشه من برگمو تو ریشهههه

عاشقتم اولین عشقم روزت مبارک بهترینم

همه زندگیمی عشقم عاشقتم مامانم

من چندروزنبودموتازه این تاپیکودیدم

واقعادنیاروبی تونمیخوام ودنیابدون توبرام جای کثیف وتنگ وتاریک وسردوسختی میشه واگه نباشی رستاخیزوقیامتم شروع میشه وحشت سراسروجودم رومیگیره ومیشم دستمال کاغذی که تمام برگهاش به انتهارسیده وبه هیچ دردی جززباله نمیخوره

من دستمال نخ نمایی هستم که همیشه باحوصله پرزهام روگرفتی وبهم یه پوست نو وتازه دادی

من گندی هستم که بخاطرمعرفتهای توبالانیومدم وبوم هیچ کجاروبرنداشت

توپوشش من هستی وخودت نمیدونی وحیف که هیچ مزدوحقوقی نگرفتی 

تومیدونی تواین سایت عضوم امامنونمیشناسی وگمنامم

هیچوقت توزندگی واقعی منونشناختی وخداکنه هیچوقت منونشناسی چون من شبیه به تونبودذاتم وازاونایی نبودم که بیان وبگن مادروببین ودختروبگیرو...

فقط میدونم من دربرابرتوخواب وتوهم وکابوس هستم وتوخودحقیقت وواقعیت ویه رویای شیرین صادقانه ی دم صبح هستی وخدایاشکرت که دارمت وکاش تمام دردوبلاهات بیفته توسرمن وپیش مرگت بشم وزودترازتووتوبغل توبمیرم که بعدازخداامن ترین آغوش دنیاست 

روزت مبارک نجات دهنده ی زندگی من