این ک دارم میگم برا کسیه گفته اینجا بگم نظر شما رو بپرسم.از زبون اون میگم👇👇👇
اومدن خواستگاری منم جواب بله رو دادم رفتیم سرویس و انگشتر نشون خریدن ولی با خودشونه فعلا برام نیووردن چون فعلا نامزدی رسمی نکردیم چون پسره تازه رفته نظام انداختنش شهر دیگه و اونا ب این بهونه فعلا نامزدی نگرفتن ولی ما رو دعوت میکنن ویا ما اونا رو دعوت میکنیم...واسه شب یلدا یه روز قبلش اومدن ی کیک کوچیک با یه پالتو کوتاه و نازک جنس بد با یه شال آوردن...الان برا روز مادر زنگ زدم تبریک گفتم ولی اون به من و مامانم تبریک نگفت...الان سوالم اینه باید براش کادم بگیرم یا تبریک خالی کافیه
سوالم اینه آیا اونا هم باید برا من یا مامانم کادو بگیرن...یا من براش بگیرم...آخه هنوز نامزدی رسمی نگرفتیم ولی تا حالا دلی سه بار کادو برام گرفتن...ولی الان که روز زن من بهش تبریک گفتم...حالا نمیدونم چه کار کنم...یا چی بگیرم...یا همین تبریک بسه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بعد انگاری خیییلی خسیسن...پول دارن ولی روز اول ی کیف بم دادن ب درد نخور. نمیدادن بهتر بود...خیلی بهم بر خورد...الآنم نمیدونم چرا پا پیش نمیزارن برا نامزدی. بهونه کردن که پسره نمیتونه بیاد فقط آخر هفته ها میتونه بیاد ک وقت نمیشه...خب نمیتونه بگه نامزدیمه مرخصی بدید..این سه ماهه بلا تکلیف موندم...همه میپرسن چکار کردید...اینا هم هردفعه با پس ه میان سیر مخورن و میرن...یا ما رو دعوت میکنن به خدا هردفعه دو نیم شیرینی تر میگیریم...ولی اونا اون دفعه شیرینی خشک آوردن یا مثلاً یه بار ب جا شیرینی یه بادی اسپلش و ی رژ و بالم لب برا من اوردن
مرسی...ب نظرت اونا نباید برا من یا مامانم کادو میگرفتن
نه عزیزم لزومی نداره شما هم هنوز دخترید پادر نشدید من خونه پدر شوهرم ایناتولد یا مناسبتاواسه هم تبریک میگیم مادر شوهرمم قراره کارت هدیه کادو بدم اونچیزی نمیده ولی هفته لی مثلا نهارمو میپزه یا دعوتم میکنه سبزی واسم میفرسه کلا زن خوبیه