2777
2789
عنوان

پسری که عکس دختر هارو نگاه میکنه

134 بازدید | 16 پست

بچه ها 

نامزد دوستم(گفتم نامزد که سایت گیر نده)خیلی دوسش داره . از همه لحاظ اینو ثابت کرده و جفتشون آدمای پخته این و دارن با پیشرفت رابطه رو به سمت ازدواج میبرن واقعا قشنگن . 

اما پسره توی اکسپلور اینستاش عکسای دختر داره یا از رقص و هیکلاشون اینا سیو میکنه.

دوستاشم میفرستن واسه هم.

ولی با این وجود بازم دوستمو عاشقانه دوست داره .

جالا سوال اینه که چرا وقتی اونا رو میبینه هنوز دوستمو دوست داره و اینا؟

این سوالی بود ک خودش ازم پرسید ولی جوابشو نمیدونم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

راستش من با یه پسر همه چی تموووممم تو رابطه باشم و چمیدونم شوهرم باشه و فلااان

بازم کلیپ بعضی پسرارو که واقعا کراش باشن و میبینم

و خب بنظرم صرفا فقط زیباییه

ربطیم به خیانت و فلان اینا نداره

هیچ چیز آرامِش را بَرایت نَخواهد آورد مَگر خودِتو...🌱

والا بعضیاشون اینقدر قشنگن من که زنم چندبار نگاشون میکنم

عزیزم تو واقعیت اره 

ولی تو فضای مجازی تمام چهره ها الکیه . من خیلی از بلاگر هایی که زیادم معروف نیستن دوستامن،و اصن عکساشون شبیه خودشون نیست همه همینن. خیلی ها رو هم از نزدیک دیدم.

عکس، افکت ارایش آدمو یکی دیگه میکنه

مناسب ازدواج نیس بعد ازدواج کم کم اون هیجان و عشقه میخوابه و همین عکس دیدناش میشه دلیل جدایی

بنظرت میتونه کم بودن پسر هم موثر باشه؟

مثلا وایسه به ۲۵ یا ۳۰ برسه

عزیزم تو واقعیت اره ولی تو فضای مجازی تمام چهره ها الکیه . من خیلی از بلاگر هایی که زیادم معروف نیست ...

منم اینستا رو گفتم عزیزم

ولی اگه شوهرم نگاه کنه چشماشو از کاسه در میارم من به دوستت حق میدم

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد