2777
2789
عنوان

هدیه روز مادر برای مادر نامزدم

240 بازدید | 14 پست

این ک دارم میگم برا کسیه گفته اینجا بگم نظر شما رو بپرسم.از زبون اون میگم👇👇👇

اومدن خواستگاری منم جواب بله رو دادم رفتیم سرویس و انگشتر نشون خریدن ولی با خودشونه فعلا برام نیووردن چون فعلا نامزدی رسمی نکردیم چون پسره تازه رفته نظام انداختنش شهر دیگه و اونا ب این بهونه فعلا نامزدی نگرفتن ولی ما رو دعوت میکنن ویا ما اونا رو دعوت میکنیم...واسه شب یلدا یه روز قبلش اومدن ی کیک کوچیک با یه پالتو کوتاه و نازک جنس بد با یه شال آوردن...الان برا روز مادر زنگ زدم تبریک گفتم ولی اون به من و مامانم تبریک نگفت...الان سوالم اینه باید براش کادم بگیرم یا تبریک خالی کافیه

سوالم اینه آیا اونا هم باید برا من یا مامانم کادو بگیرن...یا من براش بگیرم...آخه هنوز نامزدی رسمی نگرفتیم ولی تا حالا دلی سه بار کادو برام گرفتن...ولی الان که روز زن من بهش تبریک گفتم...حالا نمی‌دونم چه کار کنم...یا چی بگیرم...یا همین تبریک بسه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم موندم...میگم نکنه اول راهم فردا بگه هیچی برام نگرفت

دوباره میگم نکنه کادو بگیرم...ولی اون چیزی برا مامانم نگرفته شانم بیاد پایین...

بابام میگه بگیریم براش...یا ی شاخه گل ببرم براش..‌موندم والا

بعد انگاری خیییلی خسیسن...پول دارن ولی روز اول ی کیف بم دادن ب درد نخور.  نمی‌دادن بهتر بود...خیلی بهم بر خورد...الآنم نمی‌دونم چرا پا پیش نمیزارن برا نامزدی.  بهونه کردن که پسره نمیتونه بیاد فقط آخر هفته ها می‌تونه بیاد ک وقت نمیشه...خب نمیتونه بگه نامزدیمه مرخصی بدید‌..این سه ماهه بلا تکلیف موندم...همه میپرسن چکار کردید...اینا هم هردفعه با پس ه میان سیر مخورن و میرن...یا ما رو دعوت میکنن به خدا هردفعه دو نیم شیرینی تر میگیریم...ولی اونا اون دفعه شیرینی خشک آوردن یا مثلاً یه بار ب جا شیرینی یه بادی اسپلش و ی رژ و بالم لب برا من اوردن

مرسی...ب نظرت اونا نباید برا من یا مامانم کادو میگرفتن

نه عزیزم لزومی نداره شما هم هنوز دخترید پادر نشدید من خونه پدر شوهرم ایناتولد یا مناسبتاواسه هم تبریک میگیم مادر شوهرمم قراره کارت هدیه کادو بدم اونچیزی نمیده ولی هفته لی مثلا نهارمو میپزه یا دعوتم میکنه سبزی واسم میفرسه کلا زن خوبیه