2777
2789
آخه بدی مستقل شدن اینه که هرچقدر مشغولیت خودتو زیاد کنی از نظر شغل و باشگاه و ....بازم تنهایی افسردگ ...

کلا الان راحتم بازم خانم خونه خودمم سربار کسی نیستم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این پیامتو دیدم خیلیییی گریه کردم میدونی چرا میگم چرا من اینقدررر ناشکرم

من خیلی روحیم ضعیفه بلایی که سر من اومد سر دشمنم نیاد خدارو شکر کن که شاغلی الان شرایطت از من بهتره

در طول زندگی مشترک منو نذاشتن درس بخونمو برای خودم پیشرفت کنم آخراش دیگه شروع کردم درس خوندم اونم مثل همیشه به خیانتاش ادامه داد و بی دلیل منو ول کرد من موندم و عمری که هدر رفت الان تصمیم دارم دانشگاهو ول کنم برم با حقوق کم یه جا کار کنم بهتره از اینکه پیش خانوادم حقیر شم خانوادم خوبن ولی من حس سربار بودن دارم حس اضافه بودن

من خیلی روحیم ضعیفه بلایی که سر من اومد سر دشمنم نیاد خدارو شکر کن که شاغلی الان شرایطت از من بهترهد ...

من هرازگاهی میگم خدا اصلا بهم نگاهم نمیکنه نظر نمیکنه ولی الان میگم این معلمی نبود خیلی سخت میشد برام .......عزیزم درسته حس ناکافی بودن بهت داده ولی مجبوری قوی باشی چون قوی نباشی باختی 

یعنی بخاطر ازدواج دومش شما را طلاق داد ؟ یا چون شما فهمیدی خیانت کرده درصدد طلاق شدی و اونم بعد از ج ...

اون خیانت کرد به من گفت نمیخوامت 

نزاشت کارای طلاق تموم بشه بعد بره زن بگیره خبر شنیدم اول صیغش کرده 

تو حین کارای طلاق شنیدم که نه کلا ازدواج کرده من داغون شدم هنوز کارای طلاقم تموم نشده داغونم داااغون

یک سال و نیمه هیچ خبری ازش ندارم هر چند وقت یکبار میرم دادگاه طلاقم خیلی طول میکشه

من هرازگاهی میگم خدا اصلا بهم نگاهم نمیکنه نظر نمیکنه ولی الان میگم این معلمی نبود خیلی سخت میشد برا ...

قوی باشم باید چیکار کنم ؟ درس بخونم یا کار کنم حیفم میاد درسمو ول کنم چون خانوادم خیلی به سختی پول شهریه مو میدن پدر ندارم با مادرم و برادرم زندگی میکنم

نمیدونم چیکار کنم واقعا نمیدونم 

شدم یه آدم افسرده که نمیدونم‌چرا زندم 

اون خیانت کرد به من گفت نمیخوامت نزاشت کارای طلاق تموم بشه بعد بره زن بگیره خبر شنیدم اول صیغش کرده ...

الهی که عزیزم قبل از اینکه طلاق بگیری معجزه ی خدا ببینی از ته دلم برات دعا میکنم . یهو خدا یجوری دلتو شاد کنه یجوری خبر شادی بهت برسونه که خودت شوکه بشی بهش امید داشته باش . خدا را که دیدی یهو خبر میرسه اینا همش حدس و گمان بوده و شایعه یا یهو یه رفتاری از اون دختر می بینه که دل شوهرتو میزنه و قدر تو میاد دستش و هزار درجه رفتارش با تو عوض میشه و پشیمون بر میگرده که برات جبران کنه . واقعا یه سری کارا دست ما نی دست بالاییه . گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود گاهی نمی شود که نمی شود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود 

چرا بخاطر یه خیانت کار باید داغوون بشی؟؟؟

نه به خاطر ظلمی که در حق یه دختر یتیم شد به خاطر سرنوشتی که حقم نبود به خاطر عمرم که هدر رفت به خاطر آینده نامعلومم به خاطر بی پولی و سربار خانواده بودن 😔