2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدابزرگه توکلت به خدا باشه خودش یه حوری کمکت میکنه که باور نمیکنی

توکلم به خداست ولی از آینده میترسم  مهریه رو بخشیدم که طلاق بگیرم هیچ درآمدی ندارم احساس حقارت پیش خانوادم داره نابودم میکنه فکر میکنم از دانشگاه بهتره انصراف بدم و به جای اینکه پول گزاف شهریه بدم با حقوق کم برم یه جا کار کنم 

به نظرم حتما برو سر کارنهایت بعد یک سال می‌تونی تصمیم بگیری آیا از نظر خونه هم باید جدا بشی از خانوا ...

اره فکر خوبیه . هر چند رفتار خانواده به تو مثل دوران مجردی ات نخواهد بود . و خودت گاها متوجه میشی که سرباری

توکلم به خداست ولی از آینده میترسم مهریه رو بخشیدم که طلاق بگیرم هیچ درآمدی ندارم احساس حقارت پیش خ ...

منم هیچی پول نداشتم 

این کارمم همون شوهر سابقم معرفیم کرد استخدام شدم

خونه هم خدا کمک کرد خونه یه اشنا بود رهن زیاد ازم نگرفت 

آخه بدی مستقل شدن اینه که هرچقدر مشغولیت خودتو زیاد کنی از نظر شغل و باشگاه و ....بازم تنهایی افسردگی میاره . حتی اگه به وضوح پیدا نباشه ولی ب مرور عادت می‌کنی ب تنهایی یهو می بینی دیگه حوصله شلوغی و جمعیت نداری و غار تنهایی خودت را با هیچی عوض نمیکنی . یا شاید فکر بیفتی با کسی رابطه ی عاطفی پیدا کنی که هرچقدر هم پنهان کاری کنی آخر یه روزی یه جایی یکی تو را می بینه و تازه اسباب حرف و حدیث میشه و اعصاب خوردی . 

منم هیچی پول نداشتم این کارمم همون شوهر سابقم معرفیم کرد استخدام شدمخونه هم خدا کمک کرد خونه یه اشنا ...

من اوضاعم بدتر از این حرفاس اون آدمی که من اسمشو شوهر گذاشته بودم یهو و بدون دلیل بعد از ۵ سال زندگی خیانت کرد و رفت ازدواج کرد من موندم و دنیایی که رو سرم آوار شد 

من اوضاعم بدتر از این حرفاس اون آدمی که من اسمشو شوهر گذاشته بودم یهو و بدون دلیل بعد از ۵ سال زندگی ...

یعنی بخاطر ازدواج دومش شما را طلاق داد ؟ یا چون شما فهمیدی خیانت کرده درصدد طلاق شدی و اونم بعد از جدایی رفت زن گرفت؟  یا هر دو تون را همزمان میخواست ؟