2777
2789

سلام دوستان لطفا تااخر بخونید خواهرانه راهنمایم کنید

این مادر بی تربیت و بی فرهنگش همه ظلمی درحقم کرده همه جور دخالت از لباس عید تا خرید طلا تا محبت شوهرم بهم همه جوره اعصابم خورد کرده 😒 بدی مادرش نمیبنه ولی من قط رابطم شوهرم ۲۲ سالشه یکمم دهن لقه منم چند ماهه قید خانوادش زدم امروز بر میگرده میگه اینده بچت همین جور سرت میاره منم عصبی شدم گفتم منکه احترم داشتم میزاشتم مادر تو هی دخالت میکرد منم فقط گفتم به شما ربطی نداره زندگیم الهی یه مادر شوهر گیر خواهر مجردت بیاد سر خواهرت بیاره همین هار بازیا اگر واسه من کار ماهه واسه خانواده خودتم کار ماهه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ازوقتی قط رابطه کردم و درباره خانوادش هیچی نمیگم همچی خوبشده تاامروز که گیر داده حال مامانم بپرس

خوب پس فعلا مدارا کن دست روی نقطعه ضعفش نزار تمارض کن که خیلی خانوادش را دوست داری سخته ولی شدنیه حرفای دلت را ب زبون نیار اوضاع آروم میشه عزیزم سیاست زنانه ب اینا میگن