یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خدابزرگه توکلت به خدا باشه خودش یه حوری کمکت میکنه که باور نمیکنی
توکلم به خداست ولی از آینده میترسم مهریه رو بخشیدم که طلاق بگیرم هیچ درآمدی ندارم احساس حقارت پیش خانوادم داره نابودم میکنه فکر میکنم از دانشگاه بهتره انصراف بدم و به جای اینکه پول گزاف شهریه بدم با حقوق کم برم یه جا کار کنم
آخه بدی مستقل شدن اینه که هرچقدر مشغولیت خودتو زیاد کنی از نظر شغل و باشگاه و ....بازم تنهایی افسردگی میاره . حتی اگه به وضوح پیدا نباشه ولی ب مرور عادت میکنی ب تنهایی یهو می بینی دیگه حوصله شلوغی و جمعیت نداری و غار تنهایی خودت را با هیچی عوض نمیکنی . یا شاید فکر بیفتی با کسی رابطه ی عاطفی پیدا کنی که هرچقدر هم پنهان کاری کنی آخر یه روزی یه جایی یکی تو را می بینه و تازه اسباب حرف و حدیث میشه و اعصاب خوردی .
منم هیچی پول نداشتم این کارمم همون شوهر سابقم معرفیم کرد استخدام شدمخونه هم خدا کمک کرد خونه یه اشنا ...
من اوضاعم بدتر از این حرفاس اون آدمی که من اسمشو شوهر گذاشته بودم یهو و بدون دلیل بعد از ۵ سال زندگی خیانت کرد و رفت ازدواج کرد من موندم و دنیایی که رو سرم آوار شد