2777
2789
عنوان

دارن برام یلدا میارن الان فهمیدم خیانت کرده 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2357 بازدید | 87 پست
به چه درد میخوره چک کردن آدمی که با چک کردن بمونه به درد نمیخوره😭من الان بخاطر دروغاش نابودم آخر ش ...

فقط برای یمدتی اینکارو بکن

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲18سالمه عاشق پیشرفتم همین:)

هان تو الان به فکر کادوی روز زنی ....

دختر خوب بنظرت کادو برا چیمه تو این حال؟

همسرم برای مادرم کادو میگه و میاد دیدنش 

اگر باهاش قهر کنم نمیاد ؛ مادرم هم وقتی نیاد می‌فهمه قهر هستم و داستان شروع میشه بازجویی هاش که بگو ببینم چیشده طاقت ناراحتی منو اصلا ندارع

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پدرم دیر از سر کار میاد برای اینکه پدرم باشه دیر میام

عزیزم امشب و روز مادر رو خراب نکن الکی 

هول نباش 

الکی هم اعصاب خودتو خورد نکن هیچ چیز در دنیا ارزش نداره روح و روان و جسم تو رو آسیب بزنه 

ریلکس شو 

همین استرس‌ها بعدها تو بدنت میشه بیماری مزمن دور از جون 

ام اس 

اعصاب 

پانیک 

سکته 

بیماری گوارشی 

پس بیخود استرس نگیر 

عاقل باش

من قدیما مثل تو حساس بودم بخاطر چیزای الکی 

الان ای بی اس شدید ،پانیک شدید ،قلب دردونازایی و....گرفتم 

پشیمونم ارزش نداشت اصلا 

همشم مقصر خودم بودم 

ایقد حساس نباش

عزیزم امشب و روز مادر رو خراب نکن الکی هول نباش الکی هم اعصاب خودتو خورد نکن هیچ چیز در دنیا ارزش ند ...

من با همسرم یه سری مشکلات دارم که بخاطر پاک بودن و خوش بودن اخلاقش دارم تحمل میکنم اگر بدونم همش دروغ بوده و نقش بازی کرده خیانتکارن جمع میکنم میرم از این زندگی 😭

به چه درد میخوره چک کردن آدمی که با چک کردن بمونه به درد نمیخوره😭من الان بخاطر دروغاش نابودم آخر ش ...

شاید آیدی شو اشتباه نوشته 

پیامم نداده که بفهمه این دختره اونی نبوده که تو بازی بوده

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
چه دلیلی داره دروغ بگه؟ این خانم حتی نمیدونه ایدیش دست شوهر من چیکار میکنه

تو مطمئنی ایدی روبیکاشه فقط؟ 

این ایدی رو تلگرامم زدی؟

شاید ی برنامه دیگس ! 

شاید باید از گذشته دل بکنی

از کجا معلوم واقعا پشیمون نباشع؟

تو بعد از این ایدی ازش چیزی دیدی مگه؟! 

میزاره گوشیشو چک کنی جلوی خودش یا نه؟! 

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش         ایـ🖤ــرانم....

راستشو بخوای من حرفای شوهرتو بیشتر باور کردم تا اون دختره!شوهرتم راستشو نگفته هااااا ولی دروغم نگفته فقط همه چیو نگفته مطمئن باش پیام بینشون رد و بدل شده وای تموم شده رفته اون دختره هم الان یا ترسیده یا واقعا ایقد جمعیت ارتباطاتش زیاده شوهر تورو اصلا یادش نیست...

راستشو بخوای من حرفای شوهرتو بیشتر باور کردم تا اون دختره!شوهرتم راستشو نگفته هااااا ولی دروغم نگفته ...

دختره چرا باید دروغ بگه 

منم یدفعه این اتفاق برام افتاد ایدی دختره رو برداشتم کلی از شوهرم مشخصات دادم که تو با شوهر من مکالنه داشتی میگفت نداشتم و فلان...بعد خودش گفت شمارشو بده منم دادم زده بود تو گوشیش بعد امد گفت اها اره مال خیلی وقت پیشه تموم شده رفته😑خواهر یجوریه امار از دستشون میره

توقع داری بیاد بگه اره با شوهرت در ارتباط بودیم؟!!!!اصلا شاید اون داره فک میکنه یکی داره امتحانش میک ...

چیکار کنم حقیقت رو از کجا بفهمم؟

آخه ارتباط آنچنانی نداشتم فقط تو چت مخصوص بازی سوال کرده با خانمها چطوری باید برخورد کرد 

ولی این خانم اصلا نمیدونست اون بازی چیه

چیکار کنم حقیقت رو از کجا بفهمم؟آخه ارتباط آنچنانی نداشتم فقط تو چت مخصوص بازی سوال کرده با خانمها چ ...

خب شاید اصلا تو بازی نبوده...

شوهرت راست راست نگفته این دختره هم راست نمیگه...

اصلا اصلا ب روی شوهرت نیار

بزار کاملاااا بیخیال بشه سر فرصت مناسب گوشیشو چک کن جواب همه سوالاتو میگیری

خب شاید اصلا تو بازی نبوده...شوهرت راست راست نگفته این دختره هم راست نمیگه...اصلا اصلا ب روی شوهرت ن ...

کجا های گوشیشو بگردم بلد نیستم ؟

ایتا داره و روبیکا