2777
2789
عنوان

دارن برام یلدا میارن الان فهمیدم خیانت کرده 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2354 بازدید | 87 پست
خیلی التماسش کردم گفتم منم مثل خودت یه دخترم آینده من گیر این موضوعه تنها سرنخم شمایی ولی خیلی مودب ...

شاید ترسیده و گردن نگرفته کارشو

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲18سالمه عاشق پیشرفتم همین:)

الان بگید من چه غلطی کنم دستام داره مبارزه میترسم وسط جمع یهو گریم بگیره 

میدونستم حسم دروغ نمیگه 😭تاپییک های قبلیمو بخونید همش دنبال راه بودم امتحانش کنم 😭حسم درست بوده 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان بگید من چه غلطی کنم دستام داره مبارزه میترسم وسط جمع یهو گریم بگیره میدونستم حسم دروغ نمیگه 😭ت ...

روشی که گفتمتو انجام بده

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲18سالمه عاشق پیشرفتم همین:)

روز مادر هم نزدیکه و.. اگر چیزی باشه نمی‌خوام خانواده ها فعلا بفهمم ؛ اگر الان به روی همسرم بیارم مجبور میشم باهاش قهر کنم روز مادر و حسن و کادو هم می‌ره رو هوا خانواده میفهمن 

ولی حالم الان داغونه سرم پر سواله تنم داغهههه😭

چیکار کنم جز شما کسی رو ندارم بگید توروخدا

یواشکی تمام برنامه هایی که شوهرت داره رو چک کن و برو اکانتاش و مدام زیر نظر داشته باش

به چه درد میخوره  چک کردن آدمی که با چک کردن بمونه به درد نمیخوره😭

من الان بخاطر دروغاش نابودم 

آخر شب زنگ زد با یه بغضییییییی برام توضیح داد و معذرخواهی کرد با خودم گفتم این آدم چقدر پشیمونه حالا یه بازی بوده بیخیال 

روز مادر هم نزدیکه و.. اگر چیزی باشه نمی‌خوام خانواده ها فعلا بفهمم ؛ اگر الان به روی همسرم بیارم مج ...

هان  تو الان به فکر کادوی روز زنی ....

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
قهر بشه یا هر اتفاقی بیفته مهم نباشه برات همین الان زنگ بزن ب شوهرت و بگو ماجرا رو بگو

نمیشه ... مادر من اگر حس کنه همسرم آدم خیانت کاری هست کلی غصه میخوره نمی‌خوام این اتفاق بیفته تا چیزی قطعی نشده

وقتی مطمعن نیستی الکی تهمت نزن چیزی هم به روی خودت نیار به شوهرتم هیچی نگو فقط زیر نظر داشته باشش

چه دلیلی داره دروغ بگه؟ این خانم حتی نمیدونه ایدیش دست شوهر من چیکار میکنه