2777
2789
عنوان

دارن برام یلدا میارن الان فهمیدم خیانت کرده 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2263 بازدید | 87 پست
نه دست خط شوهرم بودالان دارم با دختره چت میکنم فکر کنم به یه چیزایی دارم میرسم :+

چی میگه؟ حسابی سوال پیچش کن بگو اگه انقدر دختر خوبی هستی پ چطوری ایدیت باید تو دفتر شوهرم باشه چیزی هست بگو واگرنه هرجا باشی پیدات میکنم 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چی میگه؟ حسابی سوال پیچش کن بگو اگه انقدر دختر خوبی هستی پ چطوری ایدیت باید تو دفتر شوهرم باشه چیزی ...

الان میگه  من سر سفره پدر مادر بزرگ شدم با پسری ارتباط نداشتم ولی پارسال یه بازی آنلاین منچ داشتم 

هنوز داره تایپ می‌کنه گفت میگم 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

پس خانوم داشته الکی میگفته

میگه برای پارسال بوده ولی همسرم میگه امسال بوده این موضوع نمیدونم بخدا گیج شدم 😭

میگه برای پارسال بوده ولی همسرم میگه امسال بوده این موضوع نمیدونم بخدا گیج شدم 😭

وای حرص نخور زیر زبون همین دختره رو بکش بگو قشنگ راستشو بگو هی طفره نرو 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
وای حرص نخور زیر زبون همین دختره رو بکش بگو قشنگ راستشو بگو هی طفره نرو

هرچی حرف میزنم میگه هیچی نیست 😭

بگو اگه هیچی نیست چرا ایدیت باید داشته باشه

میگه خودم هم نمی‌دونم ... میگه نه تنها با شوهرت بلکه با هیچ پسری در ارتباط نبودم که بخواد آیدی منو از یکی دیگه هم گرفته باشه 

خدایا کی بشه این گوشی ها واین اینترنت بیصحاب از تو ایران جمع شه زندگیا یه ذره جمع شه ،واقعا ظرفیت خیلی چیزا رو خیلیا ندارن طرف زن وبچهداره رفته تو گوشی با یکی دیگهرفیق شده لاس میزنه کاش جمع می‌شدن 

خدایا کی بشه این گوشی ها واین اینترنت بیصحاب از تو ایران جمع شه زندگیا یه ذره جمع شه ،واقعا ظرفیت خی ...

دلم داره می ترکه ... ناراحت نیستم اصلا ها ... فقط دلشوره دارم انگار استرس دارم انکار منتظر یه خبر بدم

اره بده

گذاشتم ...

این دختره میگه من پارسال یه بازی منچ میکردم ... ولی همسر من آیدی رو تو صفحه ای نوشته بود که برای مرداد ماه بوده 

جور در نمیاد