2777
2789
عنوان

قهر کردم خونه بابامم باید چیکار کنم بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 46 پست
الان میخوام شنبه برم شکایت کنم بابام نمیزاره میگ نه یه دعوای جزئی بوده شکایت برا چته ابرومون میبری

ابروی چی دقیقا واای خدا حتما شکایت کن برو پزشک قانونی توروخدا کوتاه نیای اگ شکایت نکنی ب جایی نمیرسی اش و کاسه ات همینه من خانواده همسرم فوش کاری کردن بابام گف زنگ بزن مامور بیاد وقتی خودشون بی ابرو هستن کوتاه نیا لطفا قوی باش ضعیف باشی کسی دلش برات نمیسوزه عزیزم

بهترین اتفاق زندگیمید👨‍👩‍👦

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دستش بشکنه آخه زن حامله زدن داره تف ب غیرتش ببخشید ولی خیلی عصبی شدمفعلا اصلا محلش نزار

میخوام جدا شم عزیزم محل چی دیگ فقط رو این بچه مدندم چ خاکی تو سرم بریزم 

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

وای خدا مادرشوهرتو لعنت کنه دعا کرده دهن شوهرت دربرابرش بسته باشه هرچی گفت شوهرت نه نگه حالا بچه چیز ...

بخدا رفتاراش خوب شده بود مث پروانه دورم میچرخید اصلا عاااللیییی تا اینکه دوباره رفت و امدش با مامان بی شرفش شروع شد همش میگف بچه میخام 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

ای وای بشکنه دستش مرده شور ببره ننه شو خودت و ناراحت نکن الان تو بارداری که نمیتونی طلاق بگیری حیف ت ...

کدوم مادر مامانم مچشو برا خیانت گرفتن قهر کرده رفته کلا بابامم میگ خب چیشده مگ دعوای جزئی بوده دیگ برگرد فردا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بخدا رفتاراش خوب شده بود مث پروانه دورم میچرخید اصلا عاااللیییی تا اینکه دوباره رفت و امدش با مامان ...

خب تو هم دعا بگیر به حرف مامانش گوش نکنه

مامان پسر اینده 😍😍😍 خدایا من حاجتمو از تو میخوام .لطفا هرکی امضامو دید دعاکنه پسر باردارشم

عزیزم به خاطر دست بزن حتما ازش شکایت کن تعهد بگیر دوستم الان میگه بعدها تعهد دیگه جرات ندارم دست بهم ...

کاشکی مرد واقعا مرد باشه

من پزشک قانونی دادگاه دیه تعهد......

کاری نبوده نکرده باشم

ولی امان از وقتی که کسی خودش ادم باشه یا نباشه

بخداقبل اینکه تاپیکتوبخونم یابیام سایت تواین فکربودم کاش بجای مهریه ادم بگه مهریه من بشه حضانت بچم ی ...

نمیدونم چ خاکی بریزم سرم برا بچه بخدا تو فکر اینم از یه جایی خودمو بندازم پایین بچه بمیره نمیخامش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گولشو نخوری الکی پاشی بری پیشش حتما اگه یوقت خواستی بری تعهد بگیر ازش

چجوری تعهد بگیرم کجا برم ؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40