2777
2789
عنوان

نمی‌خوام ازدواج کنم لج کردم

415 بازدید | 40 پست

من حرف الکی نمی‌زنم تا ابد نمی‌خوام ازدواج یه برنامه هایی واسه زندگیم دارم چون

وقتی که بچه تر بودم یکی نیومد خواستگاریم وقتی که شور و شوق داشتم هیچی از رابطه و اینا نمی دونستم اون موقع هیجان انگیز بود

الآنم که اصلا خواستگار ندارم تاکید میکنم هیچی هیچ وقت هیشکی تو اتوبوس و غیره از من خواستگاری نکرد 

تازه وقتی رفتم سرکار می‌خوان بیان می‌خوام صد سال سیاه نیان من که تموم رنجانمو و همه ی زندگیم تنها بودم اونموقع که تنها بودم دیوونه شده بودم کجا بودم وقتی تو شهر غریب پیاده میرفتم خرید دستام از سنگینی بار تاول میزد کرایه ماشین پولشو نداشتم وقتی جوون بودم کجا بودم

کسی که قسمت من هستی (که متنفرم از این کلمه قسمت و باورش ندارم)تا الان که نیومدی می‌خوام تو گور بیای صد سال سیاه نیا

وقتی به پول کار رسیدم دیگه راحت تنها زندگی میکنم تنهایی مگه بده فقط یه رابطه جنسی ندارم 

مگه رابطه جنسی آنقدر حس خوبیه ؟

که بخاطرش خودمو بدبخت کنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاالله روزی کسی بیاد توزندگیت که بدونه اون نتونی زندگی کنی!!!

تنهایی سخته

ازدواجم بنظر من بالای سی خوبه

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
دخترا اکثرن ازدواج میکنن مگه اینکه کسی نخوادشون

خب دیگه منم گفتم کسی منو نخواسته دیگه واضح تر از این

گفتم حالا که خودمو نمی‌خوان بخاطر کارم بیان نمیخوامشون