2777
2789
عنوان

قهر کردم خونه بابامم باید چیکار کنم بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 46 پست
نمیدونم چ خاکی بریزم سرم برا بچه بخدا تو فکر اینم از یه جایی خودمو بندازم پایین بچه بمیره نمیخامش

توبقران اون بچه روفقط ول نکنیااااااااااچشم اون بچه ب دستای توست توالان مادری توروخداازبغلت جداش نکنیااااااتوروقران پشت بچتوخالی نکنیاااااا😭😭😭😭

ابروی چی دقیقا واای خدا حتما شکایت کن برو پزشک قانونی توروخدا کوتاه نیای اگ شکایت نکنی ب جایی نمیرسی ...

برم شکایت کنم چی بگم بلد نیستم هیچی کجا باید برم 

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاشکی مرد واقعا مرد باشهمن پزشک قانونی دادگاه دیه تعهد......کاری نبوده نکرده باشمولی امان از وقتی که ...

خدا هدایت کنه واقعا مرد که دست رو زنش بلند کنه واقعا از مردونگی به دوره چطور دلش میاد عذاب وجدان نمیگیره

بچمو میگرفتم و طلاقبچه هات دو تا بشن دیگه پاسوز میشی تا اخر عمرت😓

بچمو نمیخوام بچه با چی بزرگ کنم خودم راه ندارم تو خونه بابام چ برسه بچم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

عزیزم به خاطر دست بزن حتما ازش شکایت کن تعهد بگیر دوستم الان میگه بعدها تعهد دیگه جرات ندارم دست بهم ...

میخوام شکایت کنم تنهایی نمیدونم کجا برم چیکار کنم چ کنم برا دخالتای زیر زیری مامانش ؟؟؟ تا مامانش اینجوری میکشونه خونه خودش زندگیم درست بشو نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کدوم مادر مامانم مچشو برا خیانت گرفتن قهر کرده رفته کلا بابامم میگ خب چیشده مگ دعوای جزئی بوده دیگ ب ...

یا خدا پس خیلی حواست و جمع کن بخاطر مادرت به توام انگ نزنن 

شما ول کن بابات و برو پزشک قانونی شکایت کن مدرک داشته باشی حداقل بفهمه توام خیلی زیر دستی ایشون و ننش نیستی

خب تو هم دعا بگیر به حرف مامانش گوش نکنه

ب من اصلا اجازه نمیده تا در حیاط بیرون برم دعا نویسم کجا بود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاشکی مرد واقعا مرد باشهمن پزشک قانونی دادگاه دیه تعهد......کاری نبوده نکرده باشمولی امان از وقتی که ...

خب این کارارو کردی درست شده ؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب این کارارو کردی درست شده ؟؟

من نه

ببین با مادرشم قطع رابطه کرده مثل مادرشوهر تو بود ولی اثراتش را گذاشته فایده نداره دیگه

ولی بعضی مردا با تعهد میگن خوب شدن

تعهد یه برگ برندست برات حداقل اگه تکرار کرد راحت تر میتونی طلاق بگیری نمیتونه حاشا کنه و بگه نزدم

میگن چرا زدی اینم سندش

برم شکایت کنم چی بگم بلد نیستم هیچی کجا باید برم

برو پزشک قانونی بگو کتک خوردم از همسرم باردارم هستم اونا بررسی میکنن بدنت رو و با توجه به میزان صدمه ک دیدی دیه میبرن بعد میتونی ازش شکایت کنی و تعهد بگیری

بهترین اتفاق زندگیمید👨‍👩‍👦
برو پزشک قانونی بگو کتک خوردم از همسرم باردارم هستم اونا بررسی میکنن بدنت رو و با توجه به میزان صدمه ...

ممنون از راهنماییت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

توبقران اون بچه روفقط ول نکنیااااااااااچشم اون بچه ب دستای توست توالان مادری توروخداازبغلت جداش نکنی ...

نمیتونم واقا دلسرد شدم نسبت ب این بچه بیاد دنیا بیشتر گناه داره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40