2777
2789

سلام شوهرم اوایل ازدواج دست بزن داشت دوبار اومدم قهر دلم طاقت نیاورد گفتم زندگیم خراب نشه برگشتم رفتارش کاااااملا خوب شد تا اینکه حدود یه ماهه میبینم هر اخر هفته که میخایم برنامه بریزیم بریم بیرون مامانش زنگ میزنه به یه بهونه ای میکشوندش خونه خودش صب تا شب نگهش میداره برمیگرده رفتارش هزار برابر عوض شده اینم بگم ک قبلا تو وسیله هام چندین بار دعا پیدا کردم ک مادرش براش انداخته توش نوشته زبان و رفتار محمد بسته باشد حالا امروز گفتم با هم شب یلدا رو بریم بیرون میگ نه منو مامانم دعوت کرده بعد میگم چرا منو دعوت نکردن پس میگ چون تو لیاقت محبت نداری درحالی ک مادرش از اول روز ازدواجم تا حالا خون ب جیگرم کرده و خودشو میزنه ب مظلومی منم گفتم کدوم محبت دقیقا همینو ک گفتم پاشد با مشت و لگد انقد منو زد سرم همش گوله گوله شده مچ پام کبوده باردارم هستم هفت ماهمه ده تا لگد زده تو کمر و پشتم 

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

کاش نسلش منقرض شه

خداجونم بغلم کن🍃❤️ من همونم که صدبار توبه شکستم و بازم برگشتم و تو پذیرفتیم💙 صبور باش که اعجاز صبر، هم یعقوب به وصل یار رسانید هم زلیخا را 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدم رفتم لباس بپوشم که ببام خونه بابام در کمد دوباره منو گزاشته زیر مشت و لگد اومدم دم در از رو پله ها موهامو گرفته تا بالا کشونده بخدا دیگ نمیکشم بدنم کشش این کتکارو نداره گفتم بچت اومد دنیا بیا ببر بده مامانت بعدم جدا میشم میگ معلومه ک میدمش ب اون منتشو داره حالا قهر کردم زنگ زده خواهرم میگ بچم خوبه تکون میخوره؟ ب بابامم گفته پشیمونم خب عصبانی میشم چیکار کنم نباید جوابمو بده من دوسش دارم . چ دوس داشتنی اینجوریه؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

وای خدا مادرشوهرتو لعنت کنه دعا کرده دهن شوهرت دربرابرش بسته باشه هرچی گفت شوهرت نه نگه حالا بچه چیزیش نشده چرا گذاشتی باردارشیی اخه

مامان پسر اینده 😍😍😍 خدایا من حاجتمو از تو میخوام .لطفا هرکی امضامو دید دعاکنه پسر باردارشم

الان میخوام شنبه برم شکایت کنم بابام نمیزاره میگ نه یه دعوای جزئی بوده شکایت برا چته ابرومون میبری 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای وای بشکنه دستش مرده شور ببره ننه شو 

خودت و ناراحت نکن الان تو بارداری که نمیتونی طلاق بگیری حیف تو واقعا کاش باردار نمیشدی میدونم با حرفم ناراحت میشی ولی الان در قبال بچه مسئولی و خودت تنها نیستی 

پشتیبان مادر یا پدر داری؟

شما تو این موقعیت باشین چیکار میکنین ؟؟؟ تحمل این زندگیو ندارم دیگ این بچه رو چیکار کنم توروخدا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعدم رفتم لباس بپوشم که ببام خونه بابام در کمد دوباره منو گزاشته زیر مشت و لگد اومدم دم در از رو پله ...

بخداقبل اینکه تاپیکتوبخونم یابیام سایت تواین فکربودم کاش بجای مهریه ادم بگه مهریه من بشه حضانت بچم یابچهام ک خیالشم راحت باشه😔