سلام شوهرم اوایل ازدواج دست بزن داشت دوبار اومدم قهر دلم طاقت نیاورد گفتم زندگیم خراب نشه برگشتم رفتارش کاااااملا خوب شد تا اینکه حدود یه ماهه میبینم هر اخر هفته که میخایم برنامه بریزیم بریم بیرون مامانش زنگ میزنه به یه بهونه ای میکشوندش خونه خودش صب تا شب نگهش میداره برمیگرده رفتارش هزار برابر عوض شده اینم بگم ک قبلا تو وسیله هام چندین بار دعا پیدا کردم ک مادرش براش انداخته توش نوشته زبان و رفتار محمد بسته باشد حالا امروز گفتم با هم شب یلدا رو بریم بیرون میگ نه منو مامانم دعوت کرده بعد میگم چرا منو دعوت نکردن پس میگ چون تو لیاقت محبت نداری درحالی ک مادرش از اول روز ازدواجم تا حالا خون ب جیگرم کرده و خودشو میزنه ب مظلومی منم گفتم کدوم محبت دقیقا همینو ک گفتم پاشد با مشت و لگد انقد منو زد سرم همش گوله گوله شده مچ پام کبوده باردارم هستم هفت ماهمه ده تا لگد زده تو کمر و پشتم
فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعدم رفتم لباس بپوشم که ببام خونه بابام در کمد دوباره منو گزاشته زیر مشت و لگد اومدم دم در از رو پله ها موهامو گرفته تا بالا کشونده بخدا دیگ نمیکشم بدنم کشش این کتکارو نداره گفتم بچت اومد دنیا بیا ببر بده مامانت بعدم جدا میشم میگ معلومه ک میدمش ب اون منتشو داره حالا قهر کردم زنگ زده خواهرم میگ بچم خوبه تکون میخوره؟ ب بابامم گفته پشیمونم خب عصبانی میشم چیکار کنم نباید جوابمو بده من دوسش دارم . چ دوس داشتنی اینجوریه؟؟
فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶
خودت و ناراحت نکن الان تو بارداری که نمیتونی طلاق بگیری حیف تو واقعا کاش باردار نمیشدی میدونم با حرفم ناراحت میشی ولی الان در قبال بچه مسئولی و خودت تنها نیستی