2777
2789

گرونی خونه این روزا تبدیل به دغدغه اصلی خیلی از ما شده. چه برای خرید و چه برای اجاره، انگار روز به روز سخت‌تر می‌شه یه سقف مناسب پیدا کرد. 😔 شما چه راهکاری دارید؟

برای کسی که ددی پولدار و اعتبار برای گرفتن وام های بزرگ و پس انداز زیاد نداره هیچ راهکاری نیست 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم بجای مناسبتای الکی و لباس فقط طلا بکیرید اونم دست دوم یا سکه

هر ماه یمقدار بکبرید پس انداز

وام ازدواجم هس

وام دیگه هم بگیرید

پسایل اضافی جهیزیه نگیرید

و جعیزیه دختر بگیره و کمی کمتر بگیره و ی مقدار پول کمک کنه ب پسر

ولی یدونگشو ب نام دختر کنه برا این کمک

پسرم خونه بگیره

بنطرم اینکه تهرانیا میگن ۵تیکه جهاز با پسرع بذه 

بجای جهلزو همش دختر بگبره و پسر خونه

مادرمینا سر پیری دار و ندارشونو دادن واسه یه خونه ی نقلی تو تهران حتی پول رنگ کردنش هم ندارن دیگه!!!! خدا جهنم کنه خونه‌ی باعث و ب‌انی این گرونی وحشتناک رو…

من طبقه بالا پدرشوهرم اینام خیلی راضیم که حداقل درگیر اجاره و ابنا نیستم ایشالا خدا ب همه یه سقف بده که ارامش داشته باشن زیرش بدونه فکر کرایه و اثاث کشی

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرم بجای مناسبتای الکی و لباس فقط طلا بکیرید اونم دست دوم یا سکههر ماه یمقدار بکبرید پس اندازوام ا ...

اره جهازو دختر بخره بعد پسر هم خونه اجاره کنه، این کجاش عادلانس 

حالا اگه پسر قصد خرید خونه داشته باشه و عروس خانوم هم خودش دلش خواست این کار انجام بده 

اره جهازو دختر بخره بعد پسر هم خونه اجاره کنه، این کجاش عادلانس حالا اگه پسر قصد خرید خونه داشته باش ...

نه جهاز دختر بخره ب شرط اینکه پسر خونه بگیره

فک میکنی دختر کامل نخره ب نفعشه؟

ن تو زندگی سختی میکشه تا صاحب خونه شع شایدم نشه

ماهم با ابنکه همه جهازو پدرم خرید

الان همسرم داره قرض خونه رو میده ک بازم مم سختمه