2777
2789
عنوان

اورتینک یعنی چجوری

145 بازدید | 13 پست

هر قبرستونی میرم هر کاری میکنم هر حرفی میزنم تا چند وقت بعدش دارم حرص میخورم که نکنه اینجوری بشه نکنه اونجوری بشه نکنه اشتباه برداشت کنن نکنه کوفت نکنه زهرمارررررررررررر

دلم میخواد داد بزنم

الان این میشه اورتینک؟

راه حلش چیه؟

دارم حرص میخورم لطفا یه فیلمی چیزی معرفی کنید ببینم حواسم پرت شه...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شناخت درمانی چیه؟دارو مثلا چه دارویی؟خوردم قرص قبلا هیچی روم جواب نمیده

دارو نخور 

درمان cbt رو تو گوگل سرچ کن بزن ی نمونه عملی درمان شناختی رفتاری برای وسواس فکری 

بعد طبق همون متن اجرا کن حدودا چند هفته طول میشه 

خودم ارشد روانشناسی خوندم هرجاشو سوال داشتی تگ کن بپرس 

شناخت درمانی چیه؟دارو مثلا چه دارویی؟خوردم قرص قبلا هیچی روم جواب نمیده

سر خود که نباید بخوری باید بری پیش روانپزشک اون بهت بده قرصهای ضد افسردگی نشخوار فکری رو از بین می برن 

شناخت درمانی هم یه تکنیک روان درمانیه که بهت یاد می ده افکار منفی تو شناسایی کنی خطاهاشو پیدا کنی و با یه فکر واقع بینانه و مثبت جایگزین کنی تا احساس بهتری داشته باشی اگه بری پیش روانشناس باهات کار می کنه اگرم نمی تونی بری کتابایی هست که این متد رو آموزش می ده خودش مثل جلسات درمانی می مونه کتاب از حال بد به حال خوب دکتر دیوید برنز رو بگیر کاملا آموزش می ده تمرین می ده مشکلت خیلی بهتر میشه ولی اصل کار داروئه اونم حتما بگیر 

سر خود که نباید بخوری باید بری پیش روانپزشک اون بهت بده قرصهای ضد افسردگی نشخوار فکری رو از بین می ب ...

ممنون

دارو سرخود نخوردم رفتم دکتر چندین دارو رو عوض کرد و هیچکدوم نتیجه نداد

دیگه نه خودم و نه اون نمیدونستیم باید چیکار کنیم 

انگار داروهاش تموم شده بود

غیر مستقیم گفت دیگه نیا

ممنوندارو سرخود نخوردم رفتم دکتر چندین دارو رو عوض کرد و هیچکدوم نتیجه نداددیگه نه خودم و نه اون نمی ...

چه عجیب 

پس همون شناخت درمانی و ورزش رو امتحان کن 

من خودم سیتالوپرام خوردم خیلی خوب شد کلا از بین رفت 

چه عجیب پس همون شناخت درمانی و ورزش رو امتحان کن من خودم سیتالوپرام خوردم خیلی خوب شد کلا از بین رفت

اره ورزش خیلی خوب و اثرگذاره شناخت درمانی هم امتحان میکنم...

ولی اینکه درمان دارویی هم روی ادم جواب بده خیلی خوبهههههه

من توی همین سایت خوندم تجربه کسایی رو که با یه قرص چقدر حالشون بهتر شده ...

من سیتالوپرام میخوردم همش میخواستم گریه کنم حالم بد بود عصبانی بودم و خیلی خیلی خیلی هم کم حرف شده بودم در حالی معمولا پرحرفم...

و اینکه حرف زدنم و کارام هم به شدت کند شده بود

خیلی خوبه که قرص رو ادم جواب بده...

کاش رو منم جواب میداد😢

از راهنمایی هاتون ممنونم🙏