2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میشه با ارشد استاد دانشگاه شد چجوری میشه استاد دانشگاه هنر شد

خوب برای هر دانشگاهی که بخوای باید درخواست بدی دیگه، میری مدارکتو میبری نشون میدی یا یک پارتی پیدا میکنی

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
خوب برای هر دانشگاهی که بخوای باید درخواست بدی دیگه، میری مدارکتو میبری نشون میدی یا یک پارتی پیدا م ...

آخه خواهرم میگه استاد شدن صدتا امتحان داره و .. میخوام بدونم اگه میشه آخر کنکور هنر بدم آگاه راحت استاد دانشگه شم راحت بودنش منظورم اینکه اگه واقعا بشه چون خواهرم میگه شاید اصلا نشی و کلا به باد بدی خودتو

آخه خواهرم میگه استاد شدن صدتا امتحان داره و .. میخوام بدونم اگه میشه آخر کنکور هنر بدم آگاه راحت اس ...

ببین عزیز شما میخوای راهیو بری اول ببین علاقه ات چیه، بعد ببین بازار کارش چیه، بعد پشتکار خودتو بسنج

وقتی علاقه باشه ،پشتکار باشه صدتا امتحان که هیچی دویست تا میدی برای رسیدن به هدفت ،دیگه توجه نمیکنی این چی میگه اون چی میگه، تمرکز رو هدفت داری

ولی اگه از خودتو پشتکارت خبر داری ،میدونی سریع دلزده میشی، سریع حرف دیگران روت تأثیر میذاره پس با همونا مشورت کن و علاقه خودتم بسنج

ببین عزیز شما میخوای راهیو بری اول ببین علاقه ات چیه، بعد ببین بازار کارش چیه، بعد پشتکار خودتو بسنج ...

خودم میرم بیرون کلاس طراحی طراحیم خوبه تلاشم میکنم به علاوه عاشق بازیگری بودم و هستم مجری گری خوانندگی تو شعر هم و داستان نویسی هم قلمی دادم کلا آدم هنری. ولی با این وجود خانواده ام مامانم یعنی نزاشت اصلاااااا برم هنر گفت تجربی 

من واقعا هم از تجربی هم انسانی نفرتتتتتت دارم خوب دوست ندارم زوررر گه نیست 

ولی دوست دارم در آخر کنکور هنر هم بدم

خودم میرم بیرون کلاس طراحی طراحیم خوبه تلاشم میکنم به علاوه عاشق بازیگری بودم و هستم مجری گری خوانند ...

بدیش میدونی چیه، همین مامان که اجازه نمیده بعدأ که موفق نشدی تو رشته ات میگه مثلا میخواستی بری هنر من گفتم تو چرا سریع تسلیم شدی باید می‌جنگیدی برای خواسته ات‌....

گفتم که توأم توانایی هاتو بسنج اگه فکر میکنی تو رشته هنری (خوشحال تری) گوشاتو بگیر به حرف کسی گوش نده راه خودتو برو، 

بدیش میدونی چیه، همین مامان که اجازه نمیده بعدأ که موفق نشدی تو رشته ات میگه مثلا میخواستی بری هنر م ...

آخه این قبول عزیز دلم زرم استاد دانشگاه نشم مامانم میکشه

آخه این قبول عزیز دلم زرم استاد دانشگاه نشم مامانم میکشه

خوب پس کفش آهنین بپوش تو رشته ای دوست داری استاد بشو چرا که نه .... با این همه دانشگاه آزاد استاد شدن سخت نیست

آخه رفتم من میگم با چه مدرکی میشه استاد دانشگاه دولتی از رشته هنر شد؟

وقتی تو ادم موفقی باشی و جزو دانشجوهای رده بالا باشی شانس این داری که خود دانشکده بهت پیشنهاد رده