2777
2789
عنوان

داداشم میخواد عقد کنه و من نمیتونم برم

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 35 پست
ولی من بارها با اتوبوس ۲۴ساعت راه رو رفتم با بچه کوچیک هم رفتم اونم با دوتا دختر بچه تنهایی هم رفتم ...

قبلا بابام مریض شد چند بار رفتم با دوتا بچه کوچیک چون بچه مدرسه ای نداشتم کلاس اول هم خیلی مهمه پایس من کم کم باید ده روز از مدرسش بزنم خب میذاشت عید این همه عجله 

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا دلش نیست بره

عزیزم شما این مسیرو تجربه نکردین پارسال من تو تهران موندم چیکار کنم با دوتا بچه بعد من این همه هزینه میخواد ندارم قسط مسکن دارم هزار جور گرفتاری و لباس خریدن 

عزیزم راه دور دوتا بچه کوچیک 

هوا سرد راها بسته .بی خیال .ان شالله درک میکنن

باز هوا خوب بود یه چیزی 

والا من تا خونه مامانم توی شهر خودم جرات نمیکنم برم با بچه و این هوا اذیت میشم

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.
عزیزم راه دور دوتا بچه کوچیک هوا سرد راها بسته .بی خیال .ان شالله درک میکننباز هوا خوب بود یه چیزی و ...

بخدا یه ساعت دوساعت نیست حدود یک روز نصفی اگه با سرعت بالا بری طول میکشه یه سال دو پروازه رفتم تو تهران پروازم کنسل شد گرفتار شدم دو روز رفتم هتل