2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چ ربطی داره اینا همش چرتو پرته ربطی ب علاقه نداره بنظرم پسری کددوستت داره  بدون اجازه تو کاری نمیکنه وقتی دوستت داره یعنی بدون اجازه بهت دست نمیزنه بهت آسیب نمیزنه بعداز رابطه اخلاقش بهتر میشه ن اینکه کارشو کرد دیگه بره و اهمیت نده خیلی بهت 

بستگی ب فرهنگ و اعتقادات دوطرف داره ولی اگ طرف مذهبیه درحد نماز روزه یا سنتی هست شبیه اکثریت مردای جامعه باشه دست نمیزنه 

خودم با ی آقا آشنا شدم همون روز اول منو برد در خونه پدرمادرش اونام اومدن ب بهانه ای منو دیدن بعد ک برگشتم شهرم 

بهم زنگ‌زد پیشنهاد ازدواج و خواستگاری و گفت یکماه کافیه برای آشنایی ک فقط بفهمم بدرد هم میخوریم یا ن 

از همون موقع گفت شماره مامانت یا داداشتو بده 

با توجه به عقاید دوره شما پس رابطه زن با شوهرش هم س.س محارم حساب میشه🤣🤣

آخر جمله‌ام استیکر خنده بود ولی ظاهرا تو پست نیست بله دیگه این یکی از جوکای دوره ما بود طرف بچه‌دار نمی‌شد گفتن اوضاع زن و شوهریتون خوبه گفت این چه حرفیه مگه آدم به ناموسش تجاوز می‌کنه.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.