2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

طبیعه 

اگر میتونی جای دیگه از شکم بزن

میتونی به بازو هم بزنی 

جایی که واکسن میزنن زیر جلدی زیر پوست با زوایه چهل و پنج درجه بزن 

خیلی عمیق و توی عضله نزن که دردش وحشتناک میشه 

پوستت حساستره یا روشنتر یا مدل زدنت درست نیست

اولین بار نیس میزنم نزدیک ۲۰ تا زدم یکی دوتاش جاش کبود شده.

زاویه نود درجه میزنم

بنظرت مدل زدنم چیش ممکنه درست نباشه؟

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون

عزیزم من پارسال استفاده کردم امسال دارم استفاده میکنم قبل تزریق اونجایی ک میزنی نیشگون بگیر بعد بزن جای کبود نزن 

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔
نه برا انتقال جنین میزنم

انشالله ک باردار بشی نترس مشکلی نیس فقط نیشگون بگیر اروم اروم تزریق کن و یهو نکش بیرون امپول رو

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔
انشالله ک باردار بشی نترس مشکلی نیس فقط نیشگون بگیر اروم اروم تزریق کن و یهو نکش بیرون امپول رو

شماهم امپولت زرد رنگه؟ 

اونی ک میزدم سیاه نمیشد سفید بود 

شما بارداری برا منم خیلی دعا کن خیلی سختی کشیدم ولی باردار نمیشم