2777
2789

اگه ملکی رو اجاره کنیم و سر ۶ ماه بخواهیم تخلیه کنیم با دلایل اینکه مالک ابگرمکن رو باز کرد برد ما خودمون خریدیم نصب کردیم در دستشویی خرابه نمیاد درست کنه ایا اگه بره شکایت کنه ما محکوم میشیم و اینکه قرار داد رسمی نیست ولی چاپیه و داخلش بندی هست که میگه در صورت دیر کرد در پرداخت اجاره بها باید روزانه جریمه بدیم 

لطفا اگه کسی میدونه جواب بده

استشهادیه بگیرید جانم🤌

یا اینکه خودتون زودتر برید پیگیری کنید دست پیش و بگیرید پس نیفتید قبل اینک اون شکایت کنه شما کنید 

اونطوری صاحب خونتون فقط می‌تونه دعوای تقابل بزنه که اونم چون اول خودش شکایت نکرده احتمال قوی محکوم میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

استشهادیه بگیرید جانم🤌یا اینکه خودتون زودتر برید پیگیری کنید دست پیش و بگیرید پس نیفتید قبل اینک او ...

الان منو بچها خونه رو ترک کردیم چون با ساخت ی پارک در مجاورت خونه امنیتمون در خطر بود کلی لات و ادمای خلاف میومدن اینم میشه کاری کرد 

اگه توی قولنامه قبلی نوشته شده که خونه آبگرمکن داشته و الان ندارع مقصر شمایید ک اجاره نما رو نخونده ...

داشت خراب شد اومد باز کرد برد و ما مجبور شدیم خودمون بخریم 

الان منو بچها خونه رو ترک کردیم چون با ساخت ی پارک در مجاورت خونه امنیتمون در خطر بود کلی لات و ادما ...

نه شما به موقعیت اون خونه آگاه بودید و اینکه هیچ ربطی نداره این تصمیم به شما بوده و ادله قانونی نیست

نه شما به موقعیت اون خونه آگاه بودید و اینکه هیچ ربطی نداره این تصمیم به شما بوده و ادله قانونی نیست

اما با این حال تو شکایتتون حتماً لحاظ کنید که این پارک مزید بر علت شد

بعد از اجاره ما کلا در کمتر از سه ماه اومدن پارک رو درست کردن