2777
2789
عنوان

تاپیک زن شاغل و‌ جواب یک زن شاغل

660 بازدید | 69 پست

اول از همه بگم خانومایی که صبحانه ناهار شام خودشونو اویزون خونه اینو اون میکنن به خودشون نگن خانوم خونه دار

خانوم خونه دار کسیه که روز سر بچه ها و شوهرشه و براشون غذا درست میکنه و‌ خونه رو تمیز میکنه نه توی تنبل که خودتو آویزون خونه اینو اون میکنی

شما اگه بری تو گوگل و‌ چت جی پی تی هم سرچ بکنی خانوم خونه دار یکی از سخت ترین شغل ها رو داره 

اون خانوم بدون هیچ حقوقی داره صبح تا شب کار میکنه

تازه روزای تعطیل کارش بیشتر هم میشه

بعد از این هم تویی که تنبل و بی مصرفی حق نداری به من شاغل بیای حرفی بزنی 

خانومای شاغل هرچی باشن دستشونو‌ برای یک پول ارایشگاه جلوی شوهر دراز نمیکنن

حالا کاری به اون ندارم ولی اونایی هم که شاغلن خانه دار هم هستن . همه ی خونه نشین ها هم خانه دار محسوب نمیشن 

من مست می لم یزلیم چه کنم  من سوخته جان ازلیم چه کنم  زین آتش جان تا به قیامت شادم  ‌ من مشتعل عشق علی ام چه کنم   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون دو خط آخر را نمی‌نوشتید حرفتون تقریبا حساب بود 

اما شما هم مثال اون خانما توهین کردید پس فرقی باهاشون ندارید 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د

عزیزم بیخیال

این بحث مثل بحث حلیم با نمک و شکره

تمومی نداره

هزاربارم تاپیک بزنین بازم هرکی یچیزی میگه

من فقط از اون خانوم بوم اومد که اومده میگه خانوم باااید خونه داری کنه تا شوهرش خیانت نکنه!!!

حالم بهم خورد از لحنش و از عقیده ش حقیقتا

من خودم خانه دار هستم ولی قرار نیست چون خانه دار تا لنگ ظهر بخوابم بچه هامون خونه بقیه بزرگ شن شوهر بیچارمو کاری از دستش برنیاد 

اما اسی شوهرت وظیفه اش پول آرایشگاه یا مخارج تو رو بده

تا یک ماه آینده قراره شاهد دعوا خانه دار ها و شاغل ها باشیم

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد

کسی میتونه بگه هم شاغلم هم خانه دار که کارای خونه  و غذا و نظافت و...  رو خودش انجام بده.  بچه ش رو خودش نگهداری کنه. 

و همزمان کار هم کنه که خیلی اینجوری کمن. 

اکثر کسایی که شاغلن بچه هاشون یا مهد کودکن یا خونه خاله و عمه و مادربزرگ و... 

کارای خونه هم نصفشو شوهره انجام میده. 

زنی که این همه مسئولیت قبول کنه اصلا خوب نیست زود از پا در میاد طفلک 

من از خانه دارهای تنبل خوشم‌نمیاد(البته ب شرط اینکه مشکل افسردگی نداشته باشن)

ولی زنی ک کارمنده هم خیلی زحمت کشه.انصافا پیر میشه.اما در کل اولویت زن باید بچش باشه.از زنایی ک زیادی ب کارشون میچسبنم خوشم نمیاد

خودم خانه دارم 

دقیقا حرف دل منو زدی

من از تاپیکش حس خوبی نگرفتم 

دیگه آدم کارای روزانه اش رو که خودش باید انجام بده 

یه شام پختن مگه چیه

یجورایی بار اون زندگی فقط رو دوش مرده است و مادرش 

حتی آدم مجرد که تنها زندگی میکنه کاراشو انجام میده

🎶✨️دنیا به ساز تو چه برقصد چه نرقصد، تو برقص✨️🎶