2777
2789
عنوان

خواستگارم حرفش منطقیه بنظرتون

104 بازدید | 16 پست

میگ من حقوقم ۱۶ تومنه . توهم باید حقوقتو بریزی تو یکارت منم بریزم زندگیمونم مشترک بچرخونیم گفتم من شاید بخوام یکم برا خودم پس انداز کنم گف ن زندگی مشترکه  ازون ور هرچیم خریدیم خونه ماشین نصف میشه 

بنظرتون حرفش منطقیه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه اینجا خارج نیست که همه چی نصف نصف باشه 

قوانین خانواده توی ایران همه بر اساس اینکه مرد مخارج رو بده همونم انجام ندن که عملا هیچی 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

منطقی شاید به نظر برسه اما....

پولت رو خرج گوجه و بادمجون نکن؛ بگو خرج زندگی با مرده، منم اگه جایی پول نیاز باشه میارم وسط.

من که تمام همکارام میگن پولت رو زیادی قاطی زندگی نکن؛ فقط برای خرجای بزرگ بیار وسط؛ وگرنه شوهرت تنبل و پرتوقع میشه.

راستش از کارت مشترک هم اصلا خوشم نمیار

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)

نه احتمال زیاد الان این حرفو میزنه،بعدش میخره ب اسم خودش میکنه،توام کاری نمیتونی بکنی،بخوای هم جدا بشی بزرگترا شاژد بگن ادم ک بخاطر مسائل مادی زندگیشو بهم نمیزنه ک و...

توقع از زنان ودختران زیاد داره میره بالا،از آخرم میگن بیچاره مردها

تا حدودی آره 

ولی یادت نره اینجا ایرانه و ماها شوهرامون فقط خودشون نیستن خانوادشونم قوز بالا قوز هستن

حتما حتما حتما باید واسه خودت جدا پس انداز داشته باشی

کلمات بیشتر از گلوله ها آدم می‌کشن!