2777
2789
عنوان

بیاین یجوری حرف بزنیم که همه تو یه ماشین میخواییم بریم مسافرت🎀🗿

| مشاهده متن کامل بحث + 3319 بازدید | 521 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

کیک میخوام چیکار بابا چیپس سرکه ای رو رد کن بیاد با تخمه شور

چیپس برای خودمه

ولی بیا تخمه رو میدم بهت

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤ اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل       گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک   خلیج‌ همیشه‌ پارس                                             کوروش‌ای‌بزرگ‌پارسیان  ای‌تو موسس‌سرزمین‌ما‌ایرانیان   ای‌پایه‌گذار‌دین‌زرتشت‌پاک   تویی‌صاحب‌اصلی‌این‌آب‌وخاک

خب چیکار کنم من گرممه خخخ

لابد لباس گرمم نیاوردی

سردت شد نچسبی بم ها

😩😂

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌
بیچاره اونی که فلاکس میخواست😂🤦🏻‍♀️

چند ساعتم هست نگهداشتی قشنگ چایی شده واسه خودش😂

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
بیا ازم بگیر ریخت

مرسی

خرما رو بده

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤ اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل       گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک   خلیج‌ همیشه‌ پارس                                             کوروش‌ای‌بزرگ‌پارسیان  ای‌تو موسس‌سرزمین‌ما‌ایرانیان   ای‌پایه‌گذار‌دین‌زرتشت‌پاک   تویی‌صاحب‌اصلی‌این‌آب‌وخاک

عه علیه، علییی علیییی

دیگه نداریمش ذوق نکن 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
چند ساعتم هست نگهداشتی قشنگ چایی شده واسه خودش😂

بچه ها مهسا کجاست فک کنم تو جنگل جا موند🤡

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

بچه ها مهسا کجاست فک کنم تو جنگل جا موند🤡

اوخ اوخ مهسا و علی تنها تو جنگلن خدا میدونه چی کار کنن

ضبطو وصل کن ،سعید آسایش می‌خوام😂😂

عشق تو دورغ بود نه من دیگه نه تو دیگه💃

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻