2777
2789
عنوان

بچه ها من چاقم❓ تروخدا نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 40 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ربطی ب سنت ندارع دختر جون همسن منی تو😂🤌یادت باشه وزنتو میخای بفمی زیاده یا ن ب قدت نگا کن نسبت ب ق ...

مرسی عزیزم

اره نسبت به قدم خوبه بی ام آی هم نرمالم اما پیش همکلاسی هام میلینم همه ۵۰ و خورده ای افسوس میخورم

الیته اینم بگم یکی دو تفر کلا تو کلاس قدسون ۱۶۵ به بالا باشه😂

هیکلم و واقعا دوست دارم خوبه دوستام دیده بودم میگفتم که باشگاه میری و اینا😂

۵۰ هم خیلی کمه قد ۱۶۷ ۵۰ کیلو‌ میشم چوبدوستم قدش ۱۶۰ اینا میشه وزنش ۵۴ اینا خوبه اندامش

خب توام ۵۴ شو 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

ببینید شما باید عادت کنید تا پیش از ۲۵سالگی مرتب ورزش کنیدو ورزشکار بشیدرژیم گرفتن یک خود فریبی هست

من نزدیک ۲ سال تکواندو کار کردم بچگیام 

شش ماه ژیمناستیک 

۱ ماه والیبال 

یعنی بدنم آمادگیش خوبه

بهد امتحاناهم میخوام برم باشگاه شاید ایروبیک 

ایروبیک خوبه بنظرتون؟

میخواستم برم بدنسازی مربی ورزش گفت هوازی خوبه برای سنت

از منی ک لاغرم به تو نصیحت لاغری اصلا قشنگ نیست وقتی توپر باشی همه چی بهت میاد ولی لاغر انگار پارچه انداختی رو چوب

گاهی باید خندید بر غم های بی پایان🖤                            تو تا ابد بغض وسط خندهامی🖤🧢

از منی ک لاغرم به تو نصیحت لاغری اصلا قشنگ نیست وقتی توپر باشی همه چی بهت میاد ولی لاغر انگار پارچه ...

واقعا

اگه مشکلی نداری قد و وزنتو میگی

منم تو پر نیستما اتفاقا معمولیم استخونام سنگینه انگار

من نزدیک ۲ سال تکواندو کار کردم بچگیام شش ماه ژیمناستیک ۱ ماه والیبال یعنی بدنم آمادگیش خوبهبهد امتح ...

من توصیه می بدنسازی هست

شما با یک برنامه منظم میتونی بعد از چند مدت ب یک استایل بسیار خوب برسی

و همیشه اینو خفط کنی 

طبیعیه که موقع امتحانات بچه ها نمیتونن برن باشگاه 

ولی بعد از امتحانات حتما ادامه بدید

واقعااگه مشکلی نداری قد و وزنتو میگیمنم تو پر نیستما اتفاقا معمولیم استخونام سنگینه انگار

قدم ۱۶۴ وزنم ۵۳ احتمالا چون خیلی لاغر شدم

گاهی باید خندید بر غم های بی پایان🖤                            تو تا ابد بغض وسط خندهامی🖤🧢

من توصیه می بدنسازی هستشما با یک برنامه منظم میتونی بعد از چند مدت ب یک استایل بسیار خوب برسیو همیشه ...

آره بعد امتحان حتما میرم اما هب من بابام ورزشگار بوده میگفت سنگین واسه سنت خوب نیست نمیدونم چرا اما خب باید با مربی صحبت کنم و ببینم چی خوبه و خب سانسش هم باهام جور دربیاد دیگه

اینایی که نظر دادن فکر کنم قدت رو در نظر نگرفتن منم هم قد و هم وزنتم تازه میخوام بیشتر باشم😅

اگه مشاور مدرسه ای تاپیکمو بخوننن😘 👉🏼                          It's my first time I living this life,DUH.            *✨INTP *                                   آه من، ایران من، هوای در سینه ست🌬️                              تمام دلخوشی زندگی من اینست••که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯.                من دیگه مشکلم با مهاجرت حل نمیشه باید سیارمو عوض کنم😐 " کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود :)" -  

قدم ۱۶۴ وزنم ۵۳ احتمالا چون خیلی لاغر شدم

حالا من دوست دارم مثل تو شم با این قد بشم ۵۶ ،۵۷😂

اما خب آدما با هم متفاوتن من دو تا دوست دارم که وزناشون ۵۴ ایناست بعد قداسون تقریبا برابره یکی تپل یکی خوش اندام