2777
2789
عنوان

تو جمع خانواده شوهر گند زدم😭

217 بازدید | 11 پست

امشب خونه مادربزرگ شوهرم بودیم همه و موقع شام مادربزرگ شوهرم برداشت گفت هر کی پیش زوجش بشینه بعد شوهرم که از خیلی وقت پیشرفته بود اون سمت نشسته بود برداشت گفت عه ینی من الان باید جا به جا شم؟ چون دور و برش هم پر بودن جا واسه من نبود

بعد من ک داشتم برنجو میاوردم بلند گفتم نه بابا راحت باش همونجا بشین (حس میکنم نباید اینو میگفتم)

بعد عزیزش دوباره تکرار کرد ک اون بلند شد اومد این سمت نشست سری قبلم اینکارو کرده بود من بهش تذکر داده بودم ولی باز تکرار کرد

سری قبلم بقیه بهش تیکه انداختن ک چرا پیش خانومت نمیشینی

نه حرف بدی نزدی بنظرم تیکه خوبی هم به شوهرت انداختی

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی چ مادربزرگ پایه ای داره

دمش گرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
چون خیلی اروم و ریلکس گفتم

خوشم اومد

شوهرت همون اول یا باید جا برات باز میکرد یا میومد کنارت

1
5
10
15
20
25
30
35
40