2777
2789
عنوان

بچه ها من چاقم❓ تروخدا نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 40 پست
اینایی که نظر دادن فکر کنم قدت رو در نظر نگرفتن منم هم قد و هم وزنتم تازه میخوام بیشتر باشم😅

😂😂

نمیدونم والا ییه خانم میگفت ۵۰ شو بنظرم😂

ببین هیکلم خوبه ها اما مثلا میبینم همسنامو ناراحت میشم البته همسنام قدشون ۱۶۰ و یکی دو عه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂نمیدونم والا ییه خانم میگفت ۵۰ شو بنظرم😂ببین هیکلم خوبه ها اما مثلا میبینم همسنامو ناراحت میشم ...

اصلا به عدد دقت نکن..من دوستم قدش ۱۵۰ عه بهش گفتم بنظرت چند کیلوو ام گفت فوقش ۴۵😅 قد خیلیییی رو عدد وزن میبره مهم اونیه که بنظر میاد

اگه مشاور مدرسه ای تاپیکمو بخوننن😘 👉🏼                          It's my first time I living this life,DUH.            *✨INTP *                                   آه من، ایران من، هوای در سینه ست🌬️                              تمام دلخوشی زندگی من اینست••که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯.                من دیگه مشکلم با مهاجرت حل نمیشه باید سیارمو عوض کنم😐 " کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود :)" -  

اون قدش ۱۶۰ عهمن ۱۶۷ اونطوری هم خیلی لاغر میشم آخه

🙄🙄🙄🙄وقتی اسرار داری خب همون کاری که میخوای انجام بده دیگ چرا هی سوال مپرسی الان اگ پنجاه خورده باشی میشی نزدیک ۶۰ بازم فرقی نمیکنه ی بار زیاد بخوری باز وزنت میره بالا بهتره از اون چیزی که باید باشی یکم وزنت کمتر باشه تا اگ ی وقت پرخوری کردی اضافه وزن نگیری 😐😐😐

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

😂😂نمیدونم والا ییه خانم میگفت ۵۰ شو بنظرم😂ببین هیکلم خوبه ها اما مثلا میبینم همسنامو ناراحت میشم ...

۵۰ بهترین وزنه اگ منظورت منم درست گفتم اگ میخوای ۶۰ باشی چرا دیگ لاغر میکنی خودتو همونی که هستی باش وا 😑

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

اصلا به عدد دقت نکن..من دوستم قدش ۱۵۰ عه بهش گفتم بنظرت چند کیلوو ام گفت فوقش ۴۵😅 قد خیلیییی رو عدد ...

عزیزم ۴۵ لاغره با ۶۰ یکم چاق میشه طرف پس این ۵۰ که خیلی خوبه اصلا ربطی به قد نداره 

🙄🙄🙄🙄وقتی اسرار داری خب همون کاری که میخوای انجام بده دیگ چرا هی سوال مپرسی الان اگ پنجاه خورده ب ...

نه ناراحت نشین من نظر خواستم دیگه نظرتون درسته اما خب بنظرم اونجوری خیلی لاغر میشم 

عزیزم ۴۵ لاغره با ۶۰ یکم چاق میشه طرف پس این ۵۰ که خیلی خوبه اصلا ربطی به قد نداره

وا چرا ربط نداره😂

شما قد و وزنتو میشه بگی

درسته ۵۰ خیلی خوبه اما خب میگین که ربطی به قد نداره شما مثلا یه خانم که قدش ۱۵۰ رو با یکی که قدش ۱۷۰ عه مقایسه کن که وزنشون یکی باشه 

با مولا خودت و آقاتونو مقایسه کن که وزنتون یکی باشه فرقی نمیکنه تو هیکل؟

خب قطعا اونیکه قدس بلند تره لاغر تر معلوم میشه

نه ببین اصولیش اصلا تعیین bmi عه..یعنی وزن رو در قد درمیارن بعد میگن درصد چربی بدنت چقدره..بعد کلا قد هرچی بلند تر باشه اضافه وزنو کمتر نشون میده

اگه مشاور مدرسه ای تاپیکمو بخوننن😘 👉🏼                          It's my first time I living this life,DUH.            *✨INTP *                                   آه من، ایران من، هوای در سینه ست🌬️                              تمام دلخوشی زندگی من اینست••که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯.                من دیگه مشکلم با مهاجرت حل نمیشه باید سیارمو عوض کنم😐 " کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود :)" -