2777
2789
عنوان

شوهرم محکوم ب خیانت میشه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 48 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

استارتر شما با یک وکیل صحبت کن بهت راهکار بده 

که اشتباه نکنی حقتون ضایع بشه

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
بنده خدا کاری نکرده الکی بزرگش نکن

نه کاری نکرده ...

فقط از گلوی زن وبچش میزنه برای رابطه جن.سی با یکی دیگه 

چت عاشقانه داره عکس فرستادن 

جمع کنید بابا خیانت که شاخ و دم نداره خودتونو میزنین به اون راه!!!

نمیدونم امیدوارم بتونی ثابت کنی

با یه وکیل مشورت کن اگه با اینا نمیشه فعلا دست نگه داری تا باز مدرک درست جمع کنی

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
آخه تو چت گفته دختره می بوسمت و فردا میام....این یعنی چی!

هیچی ، نهایتا کار به جای باریک بکشه میگه صیغه کردیم قاضی هم میگه مبارکه ، به تو هم میگه نونت رو میده؟ پس برو بشین سرجات

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
پسره

آره الان توجه کردم که جنسیتش چی هست این از این مزخرف ها هست که به همه درخواست میده 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
آخه تو چت گفته دختره می بوسمت و فردا میام....این یعنی چی!

یعنی اینکه رابطه جن.سی داشتن ۴۰۰بابت همون بوده فردا هم میخواد بره پیشش باز ۴۰۰بده 

اگر دنبال مدرکی ازش فردا تعقیبش کن فیلم و عکس بگیر 

احتمالا واسه رضای خدا می‌خواسته کمک زنه کنه تو این زمونه نمیشه کار خیر هم انجام داد😮‍💨

ببند دهنتو لاشی.ا ون پول رو بابام بابت پول عروسی ب کارت من زده بوده ۵۰ میلیون.بعد با پولی که حاصل سختی کشیدن و زحمت بابام بوده زده برای دختر ج.ن.ده راضی نیستم الهی حرج سرطانش شه

احتمالا واسه رضای خدا می‌خواسته کمک زنه کنه تو این زمونه نمیشه کار خیر هم انجام داد😮‍💨

خیریه بوده مگه 

جمع کنید این بساط هرزگی را