2777
2789
عنوان

شوهرم محکوم ب خیانت میشه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 48 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچی ، نهایتا کار به جای باریک بکشه میگه صیغه کردیم قاضی هم میگه مبارکه ، به تو هم میگه نونت رو میده ...

اوووو....

من احتمال نشدم دختره متاهل باشه.چون ی عکس فرستاده بود برای شوهرم ک چ سخته شرعا تو خونه باشی و حلقه ب دست اما قلبت پیش دیگری باشد و از فکرش مست...

حتما متاهله ک فرستاده اینو

آخه تو چت گفته دختره می بوسمت و فردا میام....این یعنی چی!

اگه گفت رفتنم ازش هدیه برا خانمم گرفتم چی جواب داری بدی ،ایا قاضی قبول می‌کنه بگی نخرید، یا بگه ازش  چیز دیگه خریدم ، مدرک باید محکمه پسند باشه ،  اصلا باید اثبات کنی طرف خانوم بوده ، باورکن ببخش و شوهرت قانع کن کسی بدردش به جز شما نمیخوره

اگه گفت رفتنم ازش هدیه برا خانمم گرفتم چی جواب داری بدی ،ایا قاضی قبول می‌کنه بگی نخرید، یا بگه ازش ...

اگ این ممکن باشه ک دادگاه بتونه اینستای شوهرم رو بالا بیاره همه چی ثابت میشه

اوووو....من احتمال نشدم دختره متاهل باشه.چون ی عکس فرستاده بود برای شوهرم ک چ سخته شرعا تو خونه باشی ...

شاید ،شاید منظورش به شوهرته که متاهله ، ولی اگه بخوای اثبات کنی باید شوهرت رو در حین رابطه بگیری تازه شاهد هم داشته باشی ،دختره هم حتما متاهل باشه ،وگرنه میگن صیغه کردیم و تو محکوم به ابرو ریزی میشی🫤  انقدر قانونمون خوبه 

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

سریع ب طلاق فکر نکن ب بعدشم فکر کن خانواده ات حمایت مالی و عاطفی میکنن قبولت میکنن زندگی بعد طلاق اوایلش خیلی سخته بنظرم همه اینا رو در نظر بگیر بعد ب دادگاه اینا فکر کن 

بعضیام مارو با دارو اشتباه گرفتن هر وقت بهمون احتیاج دارن میان سراغمون :)

واقعا چ قانونیه ک داریم

دادگاه رو ول کن اول برای خودت اثبات کن که خیانت کرده یان ،بعد تصمیم بگیر که میخوای ادامه ی زندگیتو جیکار کنی ،اگه نمیتونی طلاق بگیری بیخیال شو و به روت نیار ،اگه میخوای طلاق بگیری بی سرصدا برو مهریه تو بزار اجرا و توقیف اموال بگیر ،بعدش خودکار خودش طلاقت میده

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂