2777
2789
عنوان

سکونت افغانها در ایران

86 بازدید | 14 پست

همین الان چندتا کلیپ دیدم اولیش افغانی که اخراج شده و با خبرنگار خودشون داره مصاحبه میکنه میگه ایرانیها مسلمان نیستن.انها چیزی دیگه هستن باید به جای جنگیدن برای فلسطین و سوریه باید با ایرانیان بجنگید جهاد علیه ایران.دومیش کتک خوردن یک خانم در پارک که خانم افغانی داره اونو میزنه و بقیه ایرانیای با غیرت ایستادن و راحت نگاه میکنن.ایا جواب خوبیهای ایرانیان به افغانها کتک خوردن به دست انهاست؟سومین کلیپ فاش کردن یک خانم وکیل در باره تجاوز قتل دزدی و....توسط افغانها.این داخل استادیو خودمون و جلو خبرنگار و میهمان انهاست.که این قتلها و دزدیها خیلی هم امار بالایی دارن.لعنت به کسانی که منزل خودشون رو به راحتی در اختیار انها میزارن.با خانواده های خوب افغان کاری ندارم ولی متاسفانه داخل همین خانواده ها هم افرادی هستن که راحت هر کاری دوس دارن انجام میدن.لعنت به کسانی که باغ و باغچه های خود را به خاطر نگهبانی رایگان در اختیار انها میگذارن.خیلیهاشون مجرد هستن و داخل چه ویلاهایی که حتا خیلی از مردم به خواب هم نمیبینن راحت دارن زندگی میکنن و چه جنایتهای که انجام نمیدن.دختران پسران و زنهای ایرانی رو به زور به این مکانها میکشانند و بعد از ت...ج..ا..و...ز انها رو به قتل میرسونن و بعد هم سر به نیست میکنن.خیلی از ایرانیانی که خودشون شاید ۵سالی یکبار هم به ایران نمیان به خاطر پول کمتر ویلاها و منازل خود رو در اختیار افغانهای مجرد و بعضا خانواده میزارن درصورتی که چه اشکال داره همین منازل رو در اختیار خیلی از ایرانیانی که به خاطر اوضاع بد اقتصادی امکان گرفتن خانه را ندارن و اواره هستن بگذارنند.هم اگه مشکلی پیش امد قابل پیگیری هستن و هم کمک کردن به هموطنان خودشون.نظر شما چیست؟  اگر اشتباه میگم مرا قانع کنید و بحث ن...ژاد...پر...ست...ی رو کنار بزاررین.چقدر ایرانیانی که بیکار هستن و پیمانکاران و شرکتها فقط به خاطر یک مبلغ ناچیز کارها رو به افغانها واگذار میکنند در صورتی که خیلی از خانواده ها به خاطر بیکاری مردها داره از هم پاشیده میشه و.....و....و....

یه امشب رو به چیزای سیاسی فک نکنید خوش باشید

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مقصر اونایی هستن که غریب نوازی کردن اینارو راه دادن 

وگرنه مگر جرعت دارن پاشونو جایی مثل استان آذربایجان بزارن؟ اونجا کسی ادم حسابشون نیمکنه

کنگر دادن که لنگر انداختن 

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 
هم اجتماعیه هم اقتصادی فعلا خوش خیاال باشید چند سال بعد جای ایران افغانایران خواهیم داشت

این همه فکر و خیال کردیم چی شد؟

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 

درسته تعدادشون خیلیییی داره زیاد میشه تو ایران

ولی وقتی یه نگهبان ایرانی میزاری برای باغت چند ماه بگذره میتونه ازت شکایت کنه و طلب بیمه و حقوق وزارت کار و هزار جور غرامت بکنه، اگه هم بخوای عوضش کنی اگه لج کنه میتونه کلی پول بگیره از ادم حتی اگه قرارداد سفت و سخت بسته باشی باهاش

ولی افغانیو هر وقت نخواستی پرتش میکنی بیرون بیمه و اینام که هیچی

مقصر اونایی هستن که غریب نوازی کردن اینارو راه دادن وگرنه مگر جرعت دارن پاشونو جایی مثل استان آذربای ...

بخدا دم اذربایجانیها و بعضی استانها و شهرها گرم.

درسته تعدادشون خیلیییی داره زیاد میشه تو ایرانولی وقتی یه نگهبان ایرانی میزاری برای باغت چند ماه بگذ ...

درسته ولی به چ غیمتی خیلی زیاد دیدیم و شنیدیم که همون افِغانی زن و بچه طرف رو کشته و چال کرده و یا سرمایه تمام زندگی طرف رو برداشته و بدون نام و نشانی فرار کرده که دیگه هیچ دستشان هم بهشون نمیرسه.لااقل هموطن خودش باشه اخر سر میگه بخاطر رضای خدا میبخشم و یا پیگیر شکایت میشه کشور هم بی قانون نیست فقط راهش رو باید بلد باشی

این همه فکر و خیال کردیم چی شد؟

فکر و خیال رو شما کردیم عمل رو ما 

جای فکر و خیال به اطرافیان بگید کسی به اینا نه کار بده نه مدرسه ثبت نام کنه نه جا بده 

پارسال به همت فضای مجازی رو دولت فشار اوردن نتیجه اش اخراجی های جدید بود 

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 

بخدا تو صف نونوایی خانمه افغان با ۵تا بچه و یکی بغل راحت زده جلو صف و بقیه که معترض شدن گفتن ببینید این بچه ها رو ما نقشه داریم با بچه های زیاد برای اینجا.چند ساله دیگه ایران مال ماست

فکر و خیال رو شما کردیم عمل رو ما جای فکر و خیال به اطرافیان بگید کسی به اینا نه کار بده نه مدرسه ثب ...

چه فایده از درب میرن بیرون از دیوار ۵متری برمیگردن داخل.ببینیم اصلا با توجه به تعدادی که قبلا میدیدم ایا کمتر شده اند خیییییر

والا

خوبه بدونیم لااقل یک خانه یک کار و یک باغچه که کمتر داده بشه بازم بدون تاثیر نیست.وقتی ببینن جایشان اینجا راحت نیست احتیاج به اخراج نیست خودشون بر میگردن.محبت مهربانی دلسوزی برای دیگران وقتی مردم خودمون به خاطر اوضاع بد اقتصادی دارن از کشور میرن تا کیییی.

بین مردم خواهان نداشته باشن میرن

دقیقا.مهمان نوازی دیگه کافیه.وقتی با مجوز و از در وارد میشن مهمان هستن وقتی از دیوار و پنجره وارد میشن دیگه متخاصم هستن.و باید همه همکاری کنن