2777
2789
اون قدیما بود و ارزونی و نبودن چشم و هم چشمی که یلدا معنی داشت الان اون سفره ساده حداقل دو میلیون تو ...

بله شماام درست میگین 

کاش این مملکت درست بود که همه حداقل توان انداختن یه سفره ساده رو داشتن 

عمه ادنا هستم اوقات فراغت میام اینجا... 
یکی از فانتزیام اینه که پَک خوراکیای یلدایی درست کنم ببرم بین بچه های کار پخش کنمخدا کنه بتونم این ک ...

ایشالا خدا کمکتون میکنه خیلی کار قشنگیه ایشالا حتما بتونین انجام بدین 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله شماام درست میگین کاش این مملکت درست بود که همه حداقل توان انداختن یه سفره ساده رو داشتن

آره متاسفانه خیلی چیزا شده آرزو و بنده خداها فقط پدر و مادرها شرمنده بچشون میشن. تو ارزونی هر روز عید و جشن باشه مشکلی نیست

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 
آها ن ولی حلال احمر ک خوبه چون کسایی ک درسشون تموم شده و تو طرح یا تعهدشونن هستن من ب بیمارستان که ...

اره خیلی گرونه متاسفانه

حالا این یه طرف دکترا میرن رو اعصاب

اکثر متخصص های ریشه میگن ما پر نمیکنیم فقط عصب کشی بعد نامه میدن به یکی دیگه پر کنه

بابا عصب کشی میکنی خودتم پر کن دیگه مسخره بازیا چیه

اتفاقا دانشجوها تحت نظر اساتید کار انجام میدن دقت شون بیشترهمن نزدیک ۷ ساله عصب کشی و روکش رو دانشکد ...

جدی؟

من از دانشکده میترسم یکبار رفتم دیدم پشیمون شدم بعد قسمت هم نشد مال منو انجام بدن گفتن دکتر تایید نمیکنه تو دلم گفتم شکرت  و رفتم حلال احمر،و راضیم از این یک دونه دندونم😂😂😂😂

آره متاسفانه خیلی چیزا شده آرزو و بنده خداها فقط پدر و مادرها شرمنده بچشون میشن. تو ارزونی هر روز عی ...

کاش یه روزی برسه هیچکس شرمنده خوانوادش نشه بخاطر نداری 

اره خیلی گرونه متاسفانهحالا این یه طرف دکترا میرن رو اعصاباکثر متخصص های ریشه میگن ما پر نمیکنیم فقط ...

چرا اینکارو نمیکنن؟اونکه زحمت میکشه عصب میکشه پرم کنه دگ حالا پر کردن و عصبکشی با هم نیستا  مال منکه ایجوری بود اول عصب کشی کرد بعد هفته بعدش پر 

ولی اینکه طرف خودش هردو رو انجام نده ترجیح میدم پیش یکی دیگ برم تا اون کفر دراره😐

چرا اینکارو نمیکنن؟اونکه زحمت میکشه عصب میکشه پرم کنه دگ حالا پر کردن و عصبکشی با هم نیستا مال منکه ...

نمیدونم والا خودشونو لوس میکنن

میگن عصب کشی میکنیم بعد دوهفته بیا اوکی بود نامه میدم برو پر کن

منم دنبال یه دکتر میگردم هردوتا کارو انجام بده

خودمون کم گرفتاری داریم اینام اذییت میکنن

شوخی میکنی دیگه؟متخصص سه تومن😐😐من یه ماهه به ۱۰ تا متخصص زنگ زدم همشون گفتن دندون آسیاب ۸ تومنکدوم ...

تامین اجتماعی شهرتون نداره؟ با بیمه رایگان

بیمه سلامت هم  ببین کدوم درمانگاه ها  و مطب ها قرارداد دارن ارزون در میاد