2777
2789
عنوان

همسرم آیدی یه خانم رو یادداشت کزده

287 بازدید | 30 پست

سلام 

همسرم یه بازی آنلاین داره ... داخل اون بازی آیدی یه خانم رو یادداشت کرده 

بنطرتون دلیلش چیه؟؟؟ چرا باید آیدی اکانت بازی یه خانم رو داشته باشه نوشته که چی بشه؟ خیالم از اون خانم راحته

می‌خوام بدونم تو سر همسرم چی بوده که آیدی یادداشت کرده 

چون خود این خانم خبر نداشت ایدیش یادداشت شده تو دفتر همسرم 

بنظرتون دلیل چی ممکنه باشه؟؟؟؟

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بازی کالاف؟

نه منچ آنلاین 

آیدی یه خانم که تو گروه منچ بوده رو یادداشت کرده تو دفترش 

با اون خانم حرف زدم میگه هیچ پیامی نداده بهم 

ولی چی تو سرش گذشته یادداشت کرده؟

نه منچ آنلاین آیدی یه خانم که تو گروه منچ بوده رو یادداشت کرده تو دفترش با اون خانم حرف زدم میگه هیچ ...

شاید باخته بهش و طرف رو مخش بوده کری میخونده براش یاد داشت کرده گ بعدا باهاش بازی کنه و تلافی

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤

شاید باخته بهش و طرف رو مخش بوده کری میخونده براش یاد داشت کرده گ بعدا باهاش بازی کنه و تلافی

منچ این حرفا رو داره؟

منچ این حرفا رو داره؟

خصوصیات همسرت چیه

من خودم اینجوریم بله سر هر بازی دوستانه رفتار کنن اصلا خودم بهشون میبازم ولی اگ کری بخونن تا مغز استخونم میشه حرص

خصوصیات همسرت چیهمن خودم اینجوریم بله سر هر بازی دوستانه رفتار کنن اصلا خودم بهشون میبازم ولی اگ کری ...

اینطوری نیست ...

تاپییک قبلم که درباره خیانت توضیح دادم بخون لطفا بعد بگم داستان چیه ممنونم

بله

ببینید من با این خانم طی یه سری صحبت ها فهمیدم اسم بازی رو همسرم بهم دروغ گفته این خانم گفت من پارسال یه بازی میکردم منچ بود ... رفتم اکانت هردوشون رو پیدا کردم 

بهم گفت همسرت هیچوقت هیچ پیامی بهم نداده ولی اکانتشو تو دفترش یادداشت کرده بود می‌خوام علت اینو بفهمم

با توجه به اونا که خوندی دلیل یادداشت کردنش چی بوده

ببینید من با این خانم طی یه سری صحبت ها فهمیدم اسم بازی رو همسرم بهم دروغ گفته این خانم گفت من پارسا ...

الان مگ خودت پیدا نکردی دلیلش رو و تاپیک زدی ک خیلی زرنگی؟