2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم سه ماهه فوت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1198 بازدید | 64 پست
فامیل ما تا سه ماه تنهایی گریه کرد و بقیه خسته شدن . آخر سر تو راه بهشت زهرا سکته کرد و فوت شد .ای ...

مادر شوهر من ناراحته تو عذاب هست ولی نه اونقدری که شما میگید بخواد تا اون حد مریض بشه  ۲۴ ساعته گریه نمیکنه تو روز یکی دو بار در حد ۲۰ دقیقه اینا 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
مادر شوهر من ناراحته تو عذاب هست ولی نه اونقدری که شما میگید بخواد تا اون حد مریض بشه ۲۴ ساعته گریه ...

گاهی بعضیا می بینن تا ی جایی ادامه بدن حالشون بد میشه .خودشون مراعات حال خودشون رو میکنن .ولی این بنده خدا شب  و روز نداشت .کلا پرستاری از بیمار و همراهی با سوگوار سخته .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گاهی بعضیا می بینن تا ی جایی ادامه بدن حالشون بد میشه .خودشون مراعات حال خودشون رو میکنن .ولی این بن ...

این خواهر شوهرم که فوت شد رابطش با مادر شوهرم معمولی بود ولی رابطه مادر شوهرم با خواهرشوهر کوچیکم و شوهر من خیلی بهتره واسه همین یکم تونسته باهاش کنار بیاد ولی اگه رابطش مثل دختر کوچیکش بود صد در صد الان خودشم مریض شده بود

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
بله دقیقا اینم یهو رفت اصلا مشخص نبود یه ماه نشد که مریض شد بعد رفت ولی تو فامیل ارث ندارن یعنی باز ...

بله عزیزم خطرناکه لطفا اصلا سرسری نگیرید نمی‌خوام نگرانت کنم فقط می‌خوام آگاهت کنم اگر شوهرت مقاومت کرد بهش اصرار کنی ، ما طی شش ماه یه پدر و دختر رو اینطوری از دست دادیم هر دو هم یک دفعه اتفاق افتاد ممکنه بقیه اعضای خانواده پنهان باشه هنوز پدرشوهر و مادرشوهرت هم باید تحت نظر باشن حتما 

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁