2777
2789

بچه های کنکوری عزیز من و چند تا از بچه های درسخون و خفن نی نی سایتی که قبول شدن (پارسال یا سال قبلش) و یا حتی یه تراز برتر آزمون ها که خودشم کنکوریه تصمیم گرفتیم سوالات رایج شما رو جواب بدیم ❤️اگر هم کسی سوالی جز سوالات مطرح شده داشت شخص مورد نظرشو تگ کنه و سوالشو بپرسه (غیر درسی مثل آیا فرصت ترمیم میدن یا فلان تراز چه رتبه ای میده یا کجا با چه رتبه ای قبول میشم و ... جواب داده نمیشه)  فقط صبور باشید تا بچه ها هر وقت آنلاین شدن جواب بدن ❤️هزینه استفاده دعای خیر برای بچه ها❤️

مصاحبه ها در پست بعد لطفا پست نگذارید تا گم نشه بین پیاما ❤️

بچه های کنکوری تجربی عزیز خوشحال میشم کمکتون کنم ❤️ (سوالات درسی ،نه انتخاب رشته )(تاپیک اول برای من نیست❤️)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واسه درس شیمی و فیزیک چه کتابی خوبه و اینکه روش مطالعه این دو درس ک بتونیم درصد بالا بگیریم

کاش یَکی بی وِم میگوت چِتَه:)...یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزوهای بزرگ🖤+‌‌‌.. برای  اینکه به اون چیزی ک بخوام برسم یه صلوات میفرستی:)‌‌‌‌‌         

خانم فرشته ۳۹ که تگ نمیشه اولین نفرمون رشته قبولی: پزشکی روزانه دانشگاه زاهدان نیمسال دوم

چه آزمونی میدادید و میانگین تراز آزمونتون: آزمون قلمچی شرکت میکردم میانگین ترازم سال آخر ۵۸۰۰ بود

از چه سالی برای کنکور جدی شروع کردید: ۱۴۰۲ شروع کردم ۱۴۰۳ کنکور داشتم😂🤦‍♀️

البته در حقیقت من دو ماه درس خوندم برای کنکور از اسفند ۱۴۰۲ تا اردیبهشت ۱۴۰۳😅

چند ساعت میانگین میخوندید: تو دوماه ۱۶.۱۵ ساعت

کتاب تست هاتون برای  سال دوازدهم و اگر برای نهایی منبعی جز کتاب درسی داشتید بگید: 

کتاب های جامع تستی گرفته بودم زیاد از کتاب های پایه استفاده نمیکردم 

زیست پینوکیو و میکرو و آیکیو جامع عالیه البته سطح آیکیو کمی بالاست

فیزیک میکرو جامع

ریاضی مهر و ماه جامع

شیمی پایه مبتکران داشتم کتاب جامع نداشتم 

کلاس شرکت میکردید؟ برای چه درسایی؟ (دوستداشتید میتونید اسم معلمتون رو هم بگید ) خیر برای هیچ درسی کلاس نمیرفتم

به نظرتون کلاس رفتن سال کنکور واجبه ؟ به هیچ عنوان واجب نیس به نظر من اینجور کلاس ها فقط تله واسه پول گرفتنه و چندان اهمیت نداره

بچه های کنکوری تجربی عزیز خوشحال میشم کمکتون کنم ❤️ (سوالات درسی ،نه انتخاب رشته )(تاپیک اول برای من نیست❤️)

واسه درس شیمی و فیزیک چه کتابی خوبه و اینکه روش مطالعه این دو درس ک بتونیم درصد بالا بگیریم

صبر کنید بزارم کامل مصاحبه هارو بخونید 

خانم فرشته ۳۹ که تگ نمیشه اولین نفرمون رشته قبولی: پزشکی روزانه دانشگاه زاهدان نیمسال دومچه آزمونی م ...

مشاور داشتن چطور؟ مشاور داشتن هم واجب نیس اما ضرورتش نسبت به کلاس خصوصی بیشتره

پیوستگی تو درس خوندن داشتین ؟ همونطور که گفتم من شرایط خانوادگی خوبی نداشتم و فقط دوماه مونده به کنکور درس خوندم اما تو اون دوماه بله پیوسته میخوندم

چطور پیوستگیتونو حفظ کردید؟ تنها عاملی که جلوی تلاش رو میگیره فکر کردن به آینده و اینکه چی میشه هست اگه مدام به این فکر کنیم که ممکنه موفق نشیم انگیزه ی درس خوندن کاملا از بین میره من اصلا به آینده فکر نمیکردم که چه اتفاقی بیفته فقط به امروزم و اینکه باید تلاش کنم اهمیت میدادم

سال کنکور مدرسه رفتید ؟ بله البته من پشت کنکوری بودم و این سوال خیلی راجع به من صدق نمیکنه اما توصیه ی شخصیم اینه که مدرسه رو برید

چطوری ترازتونو تو آزمونا بالا بردید ؟ از چه ترازی به چه ترازی رسیدید؟ تراز من اول اسفند ماه ۵۲۰۰ بود اما آخرین ترازی که اول اردیبهشت یک هفته قبل از کنکور ۶۳۰۰ شد و فقط از طریق تست های جامع ترازم رو بالا بردم فقط تست میزدم و تحلیل میکردم و نکات رو یادداشت میکردم و مرور نکات هم داشتم

و سوال مکرری که همه میپرسن تو این موقع از سال .... از الان بخونم میشه؟😂 بله اگه واقعا خوب تلاش کنید حتما میشه 

تراز برتر:من ماز و قلمچی ازمون میدم

تو ماز میانگین 10900 قلمچی 6900

از دهم تا الان همه تخصصی ها رو کلاس انلاین میرفتم با اینکه سمپادم تست هم میزدم الانم اشتراک ماز دارم ش بازرگانی ف میرحسینی ر کرمی ز فرهمند همه هم عالین

کتابم ای کیو برا همه تخصصیا و پینوکیو زیست و فیزیک خیلی سبز ریاضی هرکول هم عالیه برا ادبیات و زبان میخوام فرمول بیست بگیرم

من مشاور نداشتم و ندارم ولی احتمالا برا جمعبندی یه حضوری بگیرم

کلاس رفتنم تماما به شرایط طرف و اینکه چقدر فرصت داره بستگی داره

مدرسه هم دو روز برا عمومیا میرم

پیوستگی هم راستش من خیلی به خودم فشار نمیارم حتما چمیدوننم 12 ساعت بخونم ولی سعی میکنم هرروزم مفید بگذره

میشه مصاحبه رشته انسانی ها و هم بزارید؟؟؟

عزیزم امضام زدم فقط تجربی