2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم سه ماهه فوت شده

1257 بازدید | 65 پست

من با مادر شوهرم یه جا هستیم هر روز صدای گریه مادر شوهرم میاد منم دو تا بچه کوچیک ۳ ساله و ۱۹ ماهه دارم که میبرم پایین اونقدر اذیت میکنن حس میکنم مادر شوهرم هم حوصله نداره یکم تندی میکنه واسه همین دیگه کمتر میرم پایین اخه من تا کی می تونم برم هی دلداری های تکراری بدم البته جاریم هم هست اون بیشتر میاد چون‌ بچه کوچیک نداره از این طرف نمیرم عذاب وجدان میگیرم میگم حتما میگن این محل نمیده نمیاد نمی دونم واقعا سخته موندم چیگار درسته بع نظر شما کی با این قضیه کنار میاد کمتر گریه میکنه؟درسته  درد سختی بود ولی دیگه رفت با گریه برنمیگرده از دست کسی هم کاری برنمیاد فقط باید با نبودش کنار اومد هر چند می دونم خیلی سخته 🖤🖤🖤🖤

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخ بمیرم براش مامان بزرگ منم دخترشو ینی عممو از دست داد خدا شاهده مامانم یک ساااال دلداریش داد

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

چرا فوت شد؟ مجرد بود؟

نه عزیزم دوتا بچه داره سرطان کبد یهو بردش🖤

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

نبر بچه ها رو

خب معلومه حوصله نداره

وقتی خوابیدن برو

یا تلفنش بزن

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

دلداری نمیخاد فقط دورش رو شلوغ کنید کنارش باشید کافیه. سرگرم میشه حداقل

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

خدا صبرشون بده ان شاءالله. داغ اولاد خیلی سخته. هرموقع خیلی بیتابی میکنه برو قرآن بده بهش بگو این بیشتر کمکش میکنه تا گریه کردن. کم کم قرآن ارومش میکنه.... 

یا اسمشو بنویسید سفر کربلا. زنعموی خودم بعد فوت دختر عموم اینجوری آرومتر شد یکم. هرچند داغ براش سخت بود اما تسلا گرفت تا حدودی

🇵🇸🇵🇸🇵🇸 در کرب و بلا بیطرفان بیشرفانند/تاریخ همان است. حسینی و یزیدی  یاایهاالعزیز😭😭😭

خدارحمتش کنه جاشون بعشت لطفا تندی هاشو به دل نگیر باورکن دست خودش نیس اگه بی محلی میکنه تندی میکنه دست خودش نیس من همسرم۸ماهه رفته بازم به سختی باکسی ارتباط میگیرم وقتی گریه میکنم نمیخام کسی بیاد دلداریم یده بگه بسه احتیاج دارم بیاد کنارمن بشینه بگه گریه کن!تاسال همینجوری فک@کنم بمونه ولی بعد سال کم کم اروم مسشه!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤