سلام خانوما من یه خواهر دارم فقط 7سال ازش بزرگ ترم خومه بابام که بودم بابام نذاشت درس بخونم از ۱۳ سالگی همه کارهای خونه با من بود از تمیز کردن خونه بگیر تا غذا و مهمون داری ولی بابا و مامانم همیشه خدا نا راضی بودن الان چند ساله ازدواج کردم خواهرم دست به سیاه و سفید نمیزنه حتی گاهی غذای که خودش دلش بخواد و درست میکنه فقط برای خودش مامانم خودش میگه بوی غذاش که اومد دلم خواست بهش گفتم بهم نداد حتی خیلی وقتها که زیاد کار دارن مثلا خونه تکونی یا کارگری چیزی دارن زنگ میزنن من برم کمکش و خواهرم اصلا کمک نمیکنه حتی زمانی که من با همسرم میرم اونجا خودم غذا درست میکنم ظرفها رو میشورم چای دم میکنم تموم کارها با منه شرایط داشتیم بابام بخاطر تینکه مهمون داشتن من نتونستم برم باهام دعوا کرده که چرا نمیای کمک کنی ولی به اون چیزی نمیگه الان از این ناراحتم که بابام اون وقتها که من مجرد بودم به زو برام چیزی میخرید حتی سر جهیزیه هزار بار باهام دعوا کرد الان برای خواهرم هر هفته یه لباس جدید میخره بهش پول تو جیبی میده و هر چی که بخواد نه نمیگه ولی غر غر خرجهاش و برای من میاره خیلی ناراحت میشم لطفا باهام حرف بزنید
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
چرا خیلی بهشون گفتم میگه اره ما در حق تو خوب نبودیم ولی حتی یه بار سعی نمیکنه کمتر اذیتم کنه میگم شما مهمون داری من به همسرم بگم منو ببر کمکشون میگه خب خواهرت هست تو دیگه چرا میری برمیگرده میگه چرا پس خونه پدر شوهرت میری
خوشحال باش که الان بهتر شده خواهرت درد اون موقعا تورو نداره جا حسادتولی برخورد کن باهاش که جور اونو ...
اصلا حسادت نیست عزیزم از این ناراحتم که پدر ومادرم تمام کارهاشون و میندازن گردن من خب واقعا فردا روزی پیر بشن انتظار دارن من ازشون مراقبت کنم برای خواهرم خاستگار میاد زنگ میزنن من برم کمکشون
خب نرو بنظرم فاصلتو حفظ کن ماهی ی بار برا مهمونی برو فقط خونشون دیگ نرو
خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن
اصلا حسادت نیست عزیزم از این ناراحتم که پدر ومادرم تمام کارهاشون و میندازن گردن من خب واقعا فردا رو ...
چن سالته؟ خاهرت چن سالشه
خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن