2777
2789

دسته عینکم شکست منم گفتم برن چسب بگیرن نگرفتن بابام برگشته میشه اره بی سلیقه ای منم عینکمو کامل شکستم مانتو پوشیدم زدم درو کوبیدم اومدم تو مجتمع نشستم تا شب یلداشون و مهمونا بیان برن خبرمرگم پاشم برم خونه اه

مرگ تورا چو داد،گردون خبرم ،خبرت نیست که یکباره چه امد به سرم...🖤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم امروز دعوا کردم ماشین و ندادن بهم

اخههه سر عینککککک یه قشقرقی به پا کردن بیا ببین منم دستم درد نکنه کامل شکستم

خوب کاری کردی عینک شکسته دیگه بدرد نمیخوره‌ . ولی این سری خواستی بگیری از اون مدل بگیر که منعطف و نشکنه. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
خوب کاری کردی عینک شکسته دیگه بدرد نمیخوره‌ . ولی این سری خواستی بگیری از اون مدل بگیر که منعطف و نش ...

منعطفه دستش در اومد میگه بی سلیقه ای منم کاملا شکستم

منم امروز دعوا کردم ماشین و ندادن بهم

من ک عرضه دعوا هم ندارم

میخام برم دانشگا بپرسم مدرکم اومده یا ن

میگم با ماشین میرم

بابام میگ نمیخاد خودم میبدمت بعد خمونجا واستاده تا من کارم تموم شه

حالم ازش بهم میخوره دیگه 

۲۴ سالم 

لطفا اگر امضام رو دیدی دعا کن معلم شم..تو ناامیدی مطلق هستم 🥲

هوف منم باید به بابام بگم یه تومن بزنه برم شیشه های عینکمو عوض کنم یه هفتس نتونستم بگم

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
منعطفه دستش در اومد میگه بی سلیقه ای منم کاملا شکستم

دیگه هر چیزی ممکنه خراب بشه خب. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
من عینکمو ۳ سال داشتم

آره منم دو سه ساله دارم اینو 

شماره چشمام رفته بالاتر

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
من ک عرضه دعوا هم ندارممیخام برم دانشگا بپرسم مدرکم اومده یا نمیگم با ماشین میرمبابام میگ نمیخاد خود ...

دقبلا خسته شدم دیگه امروز انقد گریه کردم زیر چشمم باد کرده بود سفید شده بود

با اینکه رانندگی هم بلدم

ولی یه خانواده ی به شدت ترسو دارم 

منم که شجاع شون هستم اینا نمیزارن بدم میاد اه